Vizyondaki Filmlerde Bu Hafta (22 Kasım 2019)

22.11.2019 08:13

20 ve 22 Kasım 2019 haftasında 1’i Türk yapımı toplam 4 film vizyona giriyor.


Karlar Ülkesi 2

Elsa, Anna, Kristoff ve Olaf Arendelle’den çok uzakta, krallıklarının gizemlerini çözmeye çalışıyor.  Serinin devamı olan macera dolu animasyon filminde, Elsa suda yürümek, buzdan dev dalgalar yaratmak gibi güçlerini kullanmayı öğrenirken, Anna’da kendini başka yetenekleriyle kanıtlayacak.

 

Cep Herkülü: Naim Süleymanoğlu

Bütün otoritelere göre tüm zamanların en iyi haltercisi olarak gösterilen efsane halterci Naim Süleymanoğlu'nun hayatını anlatıyor.

 

Doktor Uyku

The Shining filminin devamındaki olayları konu alan filmde, genç Dan Torrence genç ve kendisiyle benzer güçlere sahip bir kızla tanışır. Torrence kızı, The True Knot adındaki, ölümsüz olmak için çocukları avlayan bir kötüden korumaya çalışacaktır.

 

Üzgünüz, Size Ulaşamadık

2008 Ekonomik Krizi sonrasında işini kaybeden Ricky ve ailesi borç batağındadır. Ricky ailesini bu borçlardan kurtarmak için bir kargo şirketinde işe başlar. Ancak teslimatlardan bireysel olarak Ricky’nin sorumlu olması, onun ve ailesinin hayatını kolaylaştırmak bir yana dursun, zorlaştıracaktır. Ricky ailesine zaman ayıramaz duruma gelir ve bu aile hayatını olumsuz etkileyecektir.