Vizyondaki Filmlerde Bu Hafta (13 Aralık 2019)

13.12.2019 09:28

13 Aralık 2019 haftasında 4’ü Türk yapımı toplam 7 film vizyona giriyor.


Jumanji: Yeni Seviye

Jumanji ekibi, içlerinden birini kurtarabilmek için oyuna geri dönüyor! Ancak bu sefer hiçbir şeyin bekledikleri gibi olmadığı gerçeğiyle yüzyüze kalıyorlar! Bu oyundan bir kez daha sağ çıkabilmek için karlı dağlardan, kızgın çöllere uzanan birçok çılgın macera ile karşılaşıyorlar.

 

Aman Reis Duymasın

 Suç ve macera dizisi "Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz"dan tanıdığımız karakterlerden bazılarını bu sefer tatilde izleyeceğimiz “Aman Reis Duymasın”da, oldukça olaylı bir tatil söz konusu… Küçük bir kasabada başlarına gelmeyen kalmayan kahramanlarımız en büyük korkusu ise, bu olanlardan ailenin reisi Hızır Çakırbeyli’nin haberinin olması…

 

Güzelliğin Portresi

Yıllardır babası ile görüşmeyen Nisan bir gün aldığı haber ile birlikte babasının evine döner. Yıllar önce kaçtığı bu eve geri dönen Nisan, çok geçmeden neden buradan kaçtığını da hatırlamaya başlar... Nisan artık kendisini ve sevdiklerin korumak adına evde yaşanan gizemli olayları çözmek zorundadır.

 

Elma Dersem Çık

Aşkım Kapışmak’ın aynı adlı kitabından sinemaya uyarlanan gösteride yazar  ilişki, evlilik, çocuk varlığında kadın erkek ilişkisi ve çocuk anne ilişkisi gibi bir çok önemli konuda bilgilerini izleyiciye aktarıyor. Bol miktarda insan analizi de içeren gösteri insanın önce kendisini sevmesinin önemini anlatıyor.

 

Sevimli Sihirbazlar

Fernville'de ilkbahar zamanıdır. Bu orman hayvanlarının şarkı söyleme becerilerini gösterecekleri yıllık yetenek şovu zamanıdır! Kuşlardan Marshall ve Mimi şovun favorisidir, ancak yerel müzik gurusu Marlon Pintop durumdan pekte memnun değildir!Kuşların aralarındaki tatlı atışmaların sonu nereye varacaktır bilinmemektedir.Maceraya hazır olun!

 

Hain

Filmekimi seçkisinde de yer alan Hain, “İki Dünyanın Patronu” lakaplı mafya babası Tommaso Buscetta’nın hayatına odaklanıyor. Sicilyali Buscetta genç yaşta mafyaya dahil olmuş ve yer altı dünyasından dikkat çekmiştir. Zaman içerisinde büyüyüp etki alanını şehir şehir genişleten Buscetta, mafya dünyasında iki oğlu, üç yiğenini ve çetesinden birçok kişiyi kaybeder.

 

Güzel Aşk

Aynı gece doğan Hüsn ve Aşk’ın kaderi birlikte yazılmıştır. Ancak ayrılık zamanı geldiğinde ikisi için de esrarengiz bir yolculuk başlar. Bu yolda kendilerini keşfedeceklerdir.