Narcos: Mexico 2. Sezon Ne Zaman Yayınlanacak?

19.12.2019 15:11
Narcos: Mexico 2. Sezon Ne Zaman Yayınlanacak?

Dünyaca ünlü baron Pablo Escobar'ın hayatını konu edinen Narcos dizisi o kadar beğenilmişti ki dizinin devamının çekileceğine dair söylentiler çıkmıştı. Escobar'ın hayatını anlatırken bir yandan da tarihsel olaylarını senaryosuna dahil eden yapımın yayıncı ve yapımcısı olan Netflix taktik değiştirdi; Meksika Karteli'ni anlatmayı tercih eden kanal öncelikle Narcos: Mexico'yu hazırladı. Elbette her zaman ilgi çekici gelen bu konu sayılabileceği için iyi bir izlenme sayısı elde eden yapımın devamı olarak 8 bölümlük devam sezonu hazırlandı ve 13 Şubat 2020'de yayına alınacağı açıklandı. 

 

Narcos: Mexico'da İngilizce konuşan bir anlatıcının yardımı ile hikaye anlatılıyordu. Ancak senaryo gereği anlatıcının kim olduğu son sahneye kadar açığa çıkmamıştı. DEA ajanı Camarena'nın ölümünün ardından bir sonraki DEA ajanını oynayan McNairy, ölümden sorumlu kişileri bulmak amacıyla düzenlenen Layenda Operasyonu'nu yürütme görevini üstlenir.İlk sezonun son sahnesine gelindiğinde ise bu detaydan dış ses tarafından bahsedilmiş, ikinci sezonda olacaklara dair ipuçları verilmiş ama McNairy'nin rolü bir sır gibi saklanmaya devam etmişti.  

 

Dizinin yeni sezonunda oyuncu kadrosunda McNairy'e eşlik etmek üzere yapıma yeni katılan diğer oyuncular ise şöyle; Mayra Hermosillo, Sosie Bacon, Andrés Londoño, Alex Knight, Miguel Rodarte, Jesse Garcia, Matt Biedel, Jesus Ochoa, Flavio Medina, Alberto Zeni, Jero Medina, Jose Julian, Noé Hernandez ve Nat Faxon.