Vizyondaki Filmlerde Bu Hafta (24 Ocak 2020)

24.01.2020 08:16

24 Ocak 2020 haftasında 3’ü Türk yapımı toplam 7 yeni film vizyona giriyor.


Bad Boys: Her Zaman Çılgın

Filmde, Will Smith ve Martin Lawrence'ı, ikili ile özdeşleşen Mike Lowery ve Marcus Burnet rollerinde yeniden izliyoruz. Filmde Marcus daha sakin bir hayat sürerek ailesi yaşamına odaklanmak ister, fakat Mike’ın hayatını tehlikeye atan bir durum oluşur ve Marcus göreve geri dönmek zorunda kalır.


Kutup Köpekleri

Kutupların en hızlı kuryelerinden olmak isteyen Buzul Tilkisi Swifty, bir gün bunu kanıtlamak için bir kızak çalıp, gizemli bir paketi teslim etmek üzere yola çıkar. Bu yolculuk esnasında Denizaslanı Otto Von Walrus ile karşılaşır ve onun korkunç planının farkına varır. Bu planın hayata geçmesini engellemek için birbirinden ilginç arkadaşları ile büyük bir maceraya atılır.

 

Feride

Bir yer altı atölyesinde süper kahraman kıyafeteri diken Feride, bir gün patronu ile iddiaya girer ve kendini moda devlerine kafa tutarken bulur.

 

Mühr-ü Cin

Mühr-ü Cin filminde müzikal oyuncusu Rana'nın hikayesi anlatılıyor. Yalnız başına yaşayan Rana, bir süredir görüştüğü Eren adında bir adama ilgi duymaya başlar. Eren ile ilişkisi başladıktan sonra doğaüstü olaylar ile karşı karşıya gelen Rana, çaresiz bir biçimde günlük hayatına devam etmeye çalışır. Arkadaşları Rana'nın varsanım gördüğünü düşünse de aslında Rana, kendisi ve arkadaşlarının içinde bulunduğu tehlikeli durumun farkına varmıştır.

 

Elveda

Lulu Wang’in büyükannesinin hastalığından esinlendiği filmde, Amerikada yaşayan Çin’li Billi, babaannesinin hayatının son döneminde olduğunu öğrenip, ailesinin yanına giderek, onu son kez ziyaret etmesini konu alıyor.

 

İnsan Yiyenler

Göl kenarında kamp yapmak üzere toplanan bir grup genç, bilmeden insan etinden yapılmış olan hamburger yerler. Bu durum doğa üstü bir varlığın uyanmasına neden olur. Bu doğaüstü varlık gençleri bir bir avlamaya başlayınca ölüm kalım savaşı da başlar.

 

Maceracı Yüzgeçler: Büyük Gösteri

Biba ile arkadaşları Çupa, Tuti, Babu, Taka Hamsi ve Alesta'nın İstanbul Boğazının derinliklerinde hazırladıkları gösteriyi konu alan film, 7 ayrı macera ve 7 farklı dünyayı sinema perdesine taşıyor.