Merakla Beklenen Azizler’in Vizyon Tarihi Netleşti

20.02.2020 19:47
Merakla Beklenen Azizler’in Vizyon Tarihi Netleşti

Engin GünaydınBinnur Kaya ,İlker Aksum ve Haluk Bilginer gibi güçlü isimlerin yer aldığı oyuncu kadrosu ile dikkatleri üzerine çeken Azizler’in çekimleri sona erdi ve vizyon tarihi de netlik kazandı.


Yağmur ve Durul Taylan Biraderler’in 10 yıl sonra sinema perdesine geri döüş filmleri olan Azizler, orta yaşlarına gelmiş ve hayatından bunalmış olan Aziz’in hikayesine odaklanıyor. Sevmediği bir işte çalışmaya mecbur olan Aziz’in, uzun süredir devam etmekte olan ilişkisi de can çekişmektedir. Ayrıca batan kız kardeşi de Aziz’in yanına taşınmıştır. Aziz bu sıkıntılı durumlardan kurtulmaya çalışırken yaşadıklarını konu alan filmin oyuncu kadrosunu Engin Günaydın, Binnur Kaya ,İlker Aksum, Haluk Bilginer, Öner Erkan, Fatih Artman, İrem Sak, Gülçin Santırcıoğlu, Hülya Duyar, Göktuğ Yıldırım, Helin Kandemir gibi isimler oluşturuyor.

 

Çekimleri İstanbul’da gerçekleşen ve sinema seyircisinin heyecanla beklediği Azizler 2 Ekim 2020 tarihinde beyaz perdede yerini almaya hazırlanıyor. Azizler’den gelecek ilk fragmanı merakla bekliyoruz.