The Hunger Games Serisinden Yeni Film Geliyor

24.04.2020 11:01
The Hunger Games Serisinden Yeni Film Geliyor

The Hunger Games” serisinin yazarı Suzanne Collins, hikâyenin öncesini anlatan yeni kitabının film hakları konusunda Lionsgate ile anlaşmaya vardı.

Suzanne Collins’in geçtiğimiz yaz “The Hunger Games” serisinin öncesini anlatacak olan yeni bir hikâye üzerinde çalıştığı haberini almıştık. Yeni serinin filminin olup olmayacağı ise belirsizdi. Bir yıl süren müzakerenin ardından Lionsgate ile anlaşmayı kabul eden Suzanne Collins filmde aynı zamanda yapımcı olarak görev alacak. “The Ballad Of Songbirds And Snakes” olacak yeni yapımın yönetmenliğini, serinin diğer filmleri “Catching Fire” ve “Mockingjay”den tanıdığımız Francis Lawrence yapacak.

Jennifer Lawrence’ın canlandırdığı Katniss Everdeen karakterinin yeni filmde olması beklenmiyor. Çünkü yeni gelecek hikâye ilk “Hunger Games” filminden 64 yıl öncesini konu alıyor. Donald Sutherland tarafından canlandırılan Coriolanus Snow karakterinin 18 yaşındaki halini odağına alacak hikâye, genç bir çocuğun nasıl tirana dönüştüğünün ipuçlarını da verecek. Hikâye ile detaylar hala tam açıklanmasa da, Coriolanus Snow’un 10. Açlık Oyunları Turnuvası’nda 12. Bölgeden gelen kadın bir katılımcıya akıl hocalığı yapacağını biliyoruz.

“The Ballad Of Songbirds And Snakes” kitabı 21 Mayıs 2020 tarihinde piyasaya çıkacak. Filmin ise ne zaman çekime başlayacağı henüz belli değil.