Parks And Recreation Ekibi Tekrar Bir Arada

15.09.2020 17:28
Parks And Recreation Ekibi Tekrar Bir Arada

"Parks And Recreation" ekibi koronavirüs salgınına özel bir bölüm ile geri dönüyor.

Koronavirüs salgınınından dolayı yapımlardan gelen erteleme ya da durdurma haberlerine alıştığımız şu günlerde sevindirici bir haber “Parks And Recreation”dan geldi. Koronavirüs salgınına dikkat çekmek ve bağış toplamak amacıyla özel bir bölüm için tekrar bir araya gelen ekip serinin hayranlarını sevindirdi.

“Parks And Recreation” 2009 yılında ilk gösterimini yaptı. Amy Poehler, Chris Pratt, Rashida Jones, Nick Offerman, Aubrey Plaza ve Aziz Ansari gibi ünlü isimlerden oluşan kadrosuyla kısa zamanda kült bir sit-com haline geldi. Indiana’da bir kasaba olan Pawnee’de geçen dizi 2015 yılında final yaptı. Özel bölümü ise 30 Nisan 2020’de yayınlanacak.

Koronavirüs ve karantina dönemine dikkat çekmek için hazırlanan bölümde Pawnee kasabasının karantina altındaki halini göreceğiz. Bu fikir serinin yapımcılarından olan Mike Schur tarafından dizi oyuncularına mail atmasıyla başladı. Neredeyse 45 dakika içinde tüm ekipten olumlu yanıt alan Mike Schur serinin hayranlarının 30 dakikalık karantina bölümünü sevmesini ve salgınla mücadele için bağış toplanmasını amaçlıyor.

Schur bölümden elde edilen kazancın “Feeding America” adlı hayır kurumuna gideceğini söyledi. Sponsorlar ve dizi ekibi de dahil olmak üzere 21 Mayıs’a kadar 500.000 dolar bağış toplanması amaçlanıyor.