The Old Guard’ın Devam Filmi Gelebilir

13.07.2020 17:52
The Old Guard’ın Devam Filmi Gelebilir

Gina Prince-Bythewood’un yönettiği, Charlize Theron ve KiKi Layne’in kadrosunda olduğu “The Old Guard” dünya çapında Netflix izlenme listelerinde ilk sıralarda yer alıyor.

10 Temmuz 2020 tarihinde Netflix’te gösterime giren “The Old Guard” şimdiden büyük bir başarı elde etti. Fakat devam filmi için tek neden filmin inanılmaz başarısı değil. Greg Rucka’nın senaryosunu yazdığı ve Gina Prince-Bythewood’un yönettiği film, grafik-roman üçlemesi The Old Guard’ın televizyon uyarlaması. Greg Rucka’nın yazdığı üçleme Charlize Theron liderliğinde olan bir grup ölümsüz paralı askerin mücadelesini odağına alıyor.

Yönetmen Prince-Bythewood ve Greg Rucka yaptıkları açıklamada, “Aklımızda iki devam filmi daha yapmak var. Bunun en büyük nedeni ise grafik-romanın hikâyeyi üçlemede toplamış olması. Hikâye ilerledikçe oldukça fenomenleşecek, bu hikâye hem bizim için hem izleyiciler için oldukça heyecan verici olacak.” Şeklinde yeni filmlerin geleceğini müjdelediler. Bu ihtimali düşünüp ilk filmi ona göre çektiklerini de belirten ikili şimdiden bir heyecan dalgası yaratmayı başardı.

Yeni filmler için henüz Netflix ile resmi bir anlaşma olmasa da “Extraction” filminde olduğu gibi devamı için projeleşmeye yakında başlanacak gibi görünüyor.