Ratched Fragmanı Yayınlandı

05.08.2020 18:21

Klasikleşen bir film olan “One Flew Over the Cuckoo’s Nest”in öncesini anlatacak yeni Netflix yapımı dizi “Ratched”den resmi fragmanı yayınlandı.

Ryan Murphy yapımcılığında olan “Ratched”ın başrolü olarak Sarah Paulson’ı görebileceğiz. Resmi fragmanı yayınlanan dizi, Jack Nicholson’ın klasik filmi “One Flew Over the Cuckoo’s Nest”in öncesini anlatacak. Dizi, filmin kötü karakteri olan Mildred Ratched (Sarah Paulson)’ın hikâyesini odağına alıyor.

American Horror Story” ile tanınan Ryan Murphy, “Ratched” dizisinde de aynı atmosferi yakalamışa benziyor. 1947’de geçen “Ratched”, Mildred’in Kuzey Kaliforniya’da bir akıl hastanesinde iş araması ile başlıyor. Yeni tedaviler, rahatsız edici insan deneyleri ve “zihin çalışmaları” ile tanınan bu hastanede, Ratched kendini işine adamış bir hemşire olarak yer ediniyor. Burada geçirdiği zaman içerisinde sağlık sisteminin iyice içine giren Ratched, insanların sonradan canavar olabildiklerini, böyle doğmadıklarını kanıtlıyor.

Cynthia Nixon, Judy Davis, Sharon Stone, Jon Jon Briones ve Finn Wittrock gibi isimleri de kadrosunda barından “Ratched” 18 Eylül 2020 tarihinde Netflix üzerinden yayınlanmaya başlayacak.