The Third Day’den Yeni Fragman Yayınlandı

10.08.2020 13:24

Jude Law ve Naomie Harris’in başrolünde olduğu HBO'nun yeni dizisi “The Third Day”den yeni fragman geldi.

HBO’nun gizem-dram türündeki yeni dizisi “The Third Day” izleyiciyi bir yolculuğa çıkarmaya hazırlanıyor. Dizide Jude Law ve Naomie Harris’in esrarengiz bir adaya olan yolculuklarını ve burada yaşanan olayları görebileceğiz.

Korku ve acı dolu bir atmosferde “The Third Day”, karakterlerin (Jude Law, Naomie Harris) adaya gelmesini ve ada halkının davranışlarının “kötülüğe” yatkın olduğunu keşfetmeleri ile devam ediyor. HBO’nun yayınladığı özette ise dizinin iki ana bölümde ilerleyeceğini görebiliyoruz.

İlk bölüm yaz mevsiminde geçiyor ve bir adamın (Jude Law) İngiltere kıyısında bulunan gizemli bir adaya olan seyahatini ve burada karşılaştığı ada halkı ile olan ilişkisini odağına alıyor. Ada yerlilerinin yaşamları ve adanın bütünlüğünü korumak için her şeyi yapabileceklerini gösteren ilk bölümünün ardından ikinci bölümde, adanın kış mevsimindeki halini görüyoruz. Burada ise güçlü ve kararlı bir yabancı olan Naomie Harris’in bir takım cevaplar aramak için adaya gelmesini ve bundan doğan iç çatışmaları görebiliyoruz.

İlk fragmanı Mart ayında yayınlanan “The Third Day”den bu zamana kadar bir güncelleme gelmemişti. Ancak atmosfer ve zamanlama HBO’nun bu durumu planlayarak yaptığı yönündeki görüşleri destekliyor.

“The Third Day” 14 Eylül 2020 tarihinde yayınlanmaya başlayacak.