Vizyondaki Filmlerde Bu Hafta (2 Ekim 2020)

02.10.2020 13:33
Vizyondaki Filmlerde Bu Hafta (2 Ekim 2020)

Bu hafta biri yerli film olmak üzere toplam 6 yeni film seyirci ile buluşuyor.

Yarımada

Film, insanları zombileştiren bir virüs ile olan mücadeleyi konu almaktadır. Yıkıcı virüsün Kore’yi vurmasının ardından 4 yıl geçmiştir. Kore yarımadasında sağ kalanlar, hayatta kalmak için mücadele etmeye çalışmaktadır.

Troller Dünya Turu

Poppy ve Branch altı farklı Troll kabilesinin, altı farklı coğrafyaya dağılmış, altı farklı müzik türünden sadece birine sahiptirler. Bu müzik türleri: Funk, Tekno, Country, Klasik, Rock ve Pop’tur. Dünyaları daha büyümek ve şüphesiz daha çok gürültülü hale gelmek üzeredir. Poppy ve Branch’in arkadaşlarıyla beraber çıkacağı turne çeşitli olayları da peşinden getirecektir.

Dengesiz

Rachel, işe geç kalmaktadır. Bu telaş içinde trafikte bir yabancı ile tartışan Rachel, bu yabancının hedefi haline geleceğini bilmiyordur. Nefret ile dolan bu yabancı, Rachel’ı ve tüm sevdiklerini hedefi haline getirir ve onları Rachel’a ölümcül bir ders vermek amacı ile kullanmaya karar verir. Bu gerilim dolu kedi-fare oyunu trafikte herkesin başına gelebilecek bir olayı odağına alıyor.

Bizim Semtin Çocukları

Aynı mahallede büyümüş iki yakın arkadaş olan Yusuf ve Samet aynı gece kulübünde çalışmaktadır. Yusuf valelik yaparken, Samet ise korumalık yapmaktadır. Yusuf sevgilisi Gizem ile ve Samet de sevgilisi Dicle ile evlilik hayali kurmaktadır. Fakat ikilinin başlarına çorap örmek isteyen mahallenin kabadayısı Cevat, Yusuf’dan valelik yaparken lüks arabaları çalmasını ister. Yusuf Cevat’ın bu isteğini yerine getirmez ve bir anda ortalık karışır. Çıkan bir kavga sonrası işlerin iyice sarpa sarması sonucunda ikilinin hayatı bir anda değişir.

Kulübe

Stan, rahatsız edici büyük babası ile yaşamaktadır. Lisedeki en iyi arkadaşını okul zorbalarından korumaya çalışan Stan, bir gün vahşi bir canavarın onların kulübesinde sakladığını keşfeder. Bu canavarla tek başına yüzleşmeyi tercih eden Stan’i arkadaşı durdurur. Arkadaşı ve canavarın daha başka planları vardır…

Apocalypse Now Final Cut

Coppola'nın unutulmaz filmi Apocalypse Now, yapım yılından 40 yıl sonra kurgusu Coppola'ya ait Final Cut versiyonu ile yeniden seyirci ile buluşuyor. Filmde Vietnam savaşı sırasında kendini tanrı yerine koyan kaçak bir albayı öldürmekle görevlendirilen bir grup Amerikan askerinin başından geçenler anlatılıyor.