Benedict Cumberbatch Yeni Spider-Man Filminin Kadrosunda!

12.10.2020 13:09
Benedict Cumberbatch Yeni Spider-Man Filminin Kadrosunda!

Benedict Cumberbatch, Doctor Strange rolü ile yeni “Spider-Man” filminin kadrosuna eklendi.

Tom Holland’ın canlandırdığı Peter Parker karakteri son gelişmeler neticesinde Tony Stark’ın akıl hocalığından mahrum kaldı. Fakat bu durum yeni ve tanıdık bir karakterin (Doctor Strange) ona yardım etmesi için engel olmayacak gibi görünüyor. Benedict Cumberbatch’i Doctor Strange olarak üçüncü “Spider-Man” filminde görebileceğiz.

Marvel Sinematik Evreni’nden çeşitli haberler gelmeye devam ediyor. Geçtiğimiz günlerde Jamie Foxx’un “The Amazing Spider-Man 2”de canlandırdığı Electro rolü ile yeni filmde yer alacağını öğrenmiştik. Bunun yanı sıra önceden Spider-Man’i canlandıran Andrew Garfield ve Tobey Maguire’ın da yeni filmde yer alacağı söylentileri mevcut. Doctor Strange’in (Benedict Cumberbatch) de filmin kadrosuna eklenmesi ile bütün bu olasılıkların önü açılmış oldu.

Doctor Strange In The Multiverse Of Madness” filmi planlarda bir değişiklik olmaz ise yakın zamanda Londra’da çekimlere başlayacak. Sam Raimi’nin yönetmenliğini üstlendiği filmin 22 Mart 2022’de vizyona girmesi planlanıyor.