Vizyondaki Filmlerde Bu Hafta (6 Kasım 2020)

06.11.2020 10:36
Vizyondaki Filmlerde Bu Hafta (6 Kasım 2020)

Hafta sonu ikisi yerli film olmak üzere  toplam 7 yeni film izleyici ile buluşuyor.

Son Şaka

Telefon şakaları ile ünlenen radyocu Serdar sevgilisine evlenme teklifi etmek için büyük prodüksiyonlu bir şakaya girişir. Ancak bu şaka yüzünden Ayşen’in sinirleri bozulur ve evlilik teklifini hemen kabul etmez. Ayşen, Serdar’ın hatasını telafi etmek için bir tatil ayarlamasını ister. Bu tatile Ayşen’in arkadaşı Yusuf da katılır. Ancak bu yolculuk hiç beklemedikleri bir serüven olacaktır.

Aşk Seni Bulur

Esnaf bir babanın oğlu olan Kerem, fizik mühendisidir. Ancak iş aramak bir işe girmek yerine çapkınlığı sayesinde kız arkadaşlarının parasından geçinmeyi adet edinmiştir. Mahallesine yeni taşınan Melek ile karşılaşan Kerem, o anda Melek’e aşık olur. Mahalle esnafının da yardımı ile Kerem, Melek ile arasında bir bağ kurmak ister. Melek ise gerek iş hayatında, gerekse aşk hayatında genelde şanssızdır.

Dürüst Hırsız

Tom, adı kötüye çıkmış bir hırsızdır. Annie ile tanıştıktan sonra geçmişte yaşadığı hayatı geride bırakmak ve hatalarını telafi etmek adına cesaretlenir. Sadece şiddet içermeyen banka soygunları yapmasına rağmen Annie ile tamamen temiz bir sayfa açmak ister ve FBI’a teslim olmaya karar verir.

85 Yazı

Alex, 1985 yazında Normandiya açıklarında alabora bir halde denizde sürüklenirken, David onun imdadına yetişir. Hayatlarının en dolu zamanlarında tanışan gençler zamanla birbirlerinin en iyi arkadaşı olur. Alex hayalindeki arkadaşı bulmuştur ancak bu dostluk ona karmaşık duygular hissettirir.

Yabancı

Xhafer, iş yerinde her gün kötü sürprizlerle karşılaşır. İşe girerken fareler konusunda hassas olduğunu belirten Xhafer bir gün evinin önünde ölü bir fare bulur. Bunu ilaç firması olan iş yerindeki arkadaşlarının yapmış olabileceğinden şüphelenir. Almanya’da yaşayan bir Kosovalı olan Xhafer iş yerindeki arkadaşları tarafından ayrımcılığa uğradığını düşünür. Alman olan eşi bunun ayrımcılık olmadığını iş yerindeki arkadaşlarının onu sadece sevmediklerini söyler. Xhafer için her gün bir öncekinden daha zor geçmektedir.

Gitmesine İzin Ver

Oğullarının ölümünün ardından, Montana’da yaşadıkları çiftlik evinden ayrılarak, torunlarını kurtarmak için bir yolculuğa çıkan emekli bir şerif ve eşi, varış noktalarına ulaştıklarında, torunlarını ellerinde tutan ailenin, onu bırakmak gibi bir niyeti olmadıklarını göreceklerdir.

Derin Korku

Deniz biyolojisi öğrencisi olan Siobhán, araştırmasını tamamlamak için birbirlerini kollayan bir mürettebat ile bir hafta sürecek, insanı zorlayan bir yolculuğa çıkmıştır. Günler geçtikçe gemide sinirler iyice gerilir. Atlantik açıklarında bilinmeyen bir yaşam formu gemiyi tuzağına çekmiştir. Gemi mürettebatı yavaş yavaş bir enfeksiyona yenik düşerken, Siobhán çok geç olmadan durumu kontrolü altına almalıdır.