Yeni Van Helsing Filminin Yönetmeni Belli Oldu

03.12.2020 14:59
Yeni Van Helsing Filminin Yönetmeni Belli Oldu

Daha önce birçok kere yapımına başlanan ancak sürekli iptal olan yeni “Van Helsing” filminin yönetmeni, “Overlord” filminden tanıdığımız Julius Avery olarak açıklandı.

Universal Pictures’ın “The Invisible Man” filmi ile başlattığı “canavar” filmlerini tek çatı altında toplama çalışması devam ediyor. “Wolfman”, “Dracula” gibi filmlerin yapımına başlayan stüdyo yeni bir “Van Helsing” filmi için de kolları sıvadı.

Stephen Sommers’ın 2004 yapımı “Van Helsing” filminde Hugh Jackman’ı efsanevi yaratık avcısına hayat verirken izlemiştik. Dünya genelinde 300 milyon dolar gişe hâsılatı elde eden yapımın ardından devam filmi için birçok kere denemelerde bulunuldu.

Yıllar boyunca birçok kere proje aşamasından yapım aşamasına kadar ilerleyebilen “Van Helsing” filmi için bu sefer sağlam adımlarla hareket eden Universal Pictures, yeni filmin yönetmenini Julius Avery olarak açıkladı. Julius Avery yeni “Van Helsing” uyarlamasında yönetmenliğin yanı sıra senaryo üzerinde de çalışacak.

James Wan’ın yapımcılığını üstlendiği “Van Helsing” filminin konusu henüz belli olmasa da film ile ilgili detaylar önümüzdeki günlerde açıklanacak.