Vizyondaki Filmlerde Bu Hafta (6 Ağustos 2021)

13.08.2021 11:33
Vizyondaki Filmlerde Bu Hafta (6 Ağustos 2021)

Bu hafta 5 yeni film vizyona giriyor.

 

Yeşil Şövalye

Film, Yeşil Şövalye ile yüzleşmek için zorlu bir savaşa girişen Karl Arthur’un yeğeni Sir Gawain’in hikayesini konu ediniyor. Krallığa olan bağlılığını kanıtlamak için kendisine meydan okuyan düşmanı Yeşil Şövalye'ye karşı zorlu bir mücadeleye girişen Sir Gawain, destansı bir yolculuğa çıkar.

Snake Eyes: G.I. Joe Origins

Snake Eyes Japonya’ya geldiğinde Arashikage, kendisine ninja savaşçısı olma yöntemlerini öğretirken bir yandan da hep özlemini çektiği bir şeyi de sunar; bir yuva. Ama geçmişinden gelen sırlar ortaya çıktığında, Snake Eyes’ın onuru ve sadakati sınanacaktır. Bunun anlamı en yakınındaki kişinin kendisine olan güvenini kaybetmek demek olsa da.

Still Here

The Chronicle'dan genç bir New York gazetecisi olan Christian Baker, Brooklyn'den 12 yaşında bir Afrikalı-Amerikalı kız olan Monique Watson'ın ortadan kaybolmasıyla ilgili bir hikayeye atanır. Görevi geride bırakmaya çalışırken, hikayeyi hızlı fakat detaysız bir şekilde araştırır ve ilk ipucunun peşine düşer. Bu durum, Christian'a bir dizi acı yaşatır. Suçluluk duygusuyla Christian sonunda işini düzgün bir şekilde yapmaya karar verir ve ailenin kızı bulmasına yardım etmek için zamana karşı bir yarışa girer.

Lanetli Kardeş

Sorunlu sanatçı Cassie gördüğü cinayet sanrıları ile, bunları resmederek başa çıkmaya çalışmaktadır. Ancak resmettiği olaylar gerçekleşmeye başlayınca, Cassie'nin sevdikleri tehlikye girer. Cinayetleri işleyen ile arasında bir bağ olduğunu anlayan Cassie, kendini kurtarmak ve cinayetleri durdurmak için geçmişi ile yüzleşmek zorunda kalacaktır.

Bir Daha Asla Kar Yağmayacak

Zenia, Polonya'da, Varşova yakınlarındaki orta sınıf bir topluluğun sakinlerine masör olarak hizmet veren çalışkan bir Ukraynalı göçmen işçidir. O, bu insanların tüm sorunlarına, endişelerine ve sırlarına vakıftır - ve bir nevi kasıtsız bir guru figürüdür. Zenia'nın temelli maneviyatı, görünür iyileştirici güçleri ve geniş omuzları, onu toplumdaki birçok kayıp ruh için bir şehvet nesnesi haline getirmektedir.