Yeni Spider-Man Filminden Fragman Geldi!

24.08.2021 11:40

Merakla beklenen "Spider-Man: No Way Home" filminden fragman geldi! 17 Aralık 2021 tarihinde vizyona girmesi planlanan filmle ilgili çokça teori vardı. Yeni fragman, bu teorilerin bazılarına açıklık getirse de akıllarda yeni soru işaretleri de doğuruyor. 

Filmde Spider-Man'in kimliğinin ortaya çıkmasının ardından gerçekleşen olaylara yer veriliyor. Fragmanda birçok suçlama ile medya ve devlet tarafından baskı altına altına Peter Parker, kimliğinin ortaya çıkmasının en yakınındakilere zarar verdiğini fark ediyor. Bu yükün altında ezilmekte olan Peter, çözümü Doktor Strange'in kapısını çalmakta buluyor ancak Strange'in herkesin Spider-Man gerçek kimliği ile ilgili anılarını sıfırlamak için yaptığı büyünün beklenmedik etkileri oluyor. Fragmanın sonunda Marvel Sinematik Evreni öncesi Spider-Man filmlerinde izlediğimiz Alfred Molina, Dr. Otto Octavius rolü ile bir kere daha karşımıza çıkıyor. 

Filmde önceki Spider-Man filmlerinden aşina olduğumuz Tom Holland, Zendaya, Marisa Tomei ve Jakob Batalon'un yanı sıra Benedict Cumberbatch ve henüz fragmanda gözükmeyen Jamie Foxx da yer alacak.