Vizyondaki Filmlerde Bu Hafta (17 Eylül 2021)

17.09.2021 14:02
Vizyondaki Filmlerde Bu Hafta (17 Eylül 2021)

Bu hafta 2'si yerli 9 yeni film vizyona girdi.

Baba

Bir adam yaşlandıkça kızının her türlü yardımını reddeder. Değişen koşullarını anlamaya çalışırken, sevdiklerinden, kendi zihninden ve hatta gerçekliğinin dokusundan şüphe etmeye başlar.

Patron Bebek 2: Aile Şirketi

Artık yetişkin olan Tim Templeton, iki sevimli kızı için evde kalan bir baba iken, ayrı yaşadığı kardeşi Ted, önemli bir CEO'dur. 48 saat boyunca onları bebeğe dönüştüren sihirli bir formül aldıklarında beklenmedik bir şekilde bir araya gelirler. Tim'in gizli ajan kızıyla güçlerini birleştirerek, kötü bir dehanın diğer küçük çocukları canavar veletlere dönüştürmesini önlemek için gizlenmeleri gerekir.

Amacı Olmayan Grup

Onur ve Sercan hiç bir amacı olmadan yaşayıp giden iki gençtir. Onutun babasının çalışması yönündeki ısrarları üzerine kendilerine yapacak bir iş arar, sosyal medyadan amacı olmayan bir grup kurmaya karar verirler. Grup tahmin ettiklerinden fazla ilgi görür, ancak bu ilgi önce Onuru başarı sarhoşu eder ardından da iki yakın arkadaşın arasını bozar.

Belalı Karakol

Kurnaz dolandırıcı Teddy Murretto, Nevada çölünde arabasındayken ölümcül kiralık katil Bob Viddick'ten saklanmak için bir plan yapar. Kendisini tutuklatmak ve küçük bir kasaba polis karakoluna hapsetmek için çaylak memur Valerie Young'ı yumruklar. Bununla birlikte, Viddick, görevini tamamlayıncaya kadar yakındaki bir hücrede zamanını bekleyerek kendi gözaltı yolunu planladığı sürece, hapishane Murretto'yu koruyamaz.

Elmalar

Ani hafıza kaybına neden olan gizemli bir salgın, dünyayı etkisi altına almıştır. Aris, geçmişini hatırlamayan ve herhangi bir yakınına ulaşılamayan hastalara yeni birer kimlik kazandırma amaçlı program kapsamında tedavi görmeye başlar.

Karanlıktaki Çığlık

Genç bir YouTuber, Karanlık Web'in sekizinci seviyelerine ulaşmaya çalışır ve bu deneyimi izleyicileri ile paylaşmak amacıyla filme alırken internetin en derin ve bilinmeyen kısmına nüfuz eder. Ancak hayatını değiştirecek korkunç bir sürprizle karşılaşacağından habersizdir… 

Ölümcül Labirent: Şampiyonlar Turnuvası

Altı kişi istekleri dışında kendilerini yeni bir ölümcül labirentin içinde kilitli bulurlar. Hayatta kalmak için yavaş yavaş ortak noktalarını keşfetmeye başlarlar… Sonrasında hepsinin daha önce bu ölümcül labirent oyununu oynadıkları ortaya çıkar.

Azubel

İnternet üzerinden yayınlar yapan psikolog Serkan, doğaüstü güçlere inanmayan bir rasyonalisttir. Günün birinde takipçilerinden bir tanesi Serkan'ın bir adrese gitmesini ister. Adrese nişanlısı Ece ile birlikte giden Serkan'ın hikayesi o noktadan sonra beklenmedik bir yere gidecektir. 

Kimetsu Orkestrası Konseri

Demon Slayer: Kimetsu yo Naiba filmine ait müziklerin Tokyo Filarmoni Orkestrası tarafından yorumlandığı konser kaydına filmden canlı görüntüler eşlik ediyor.