Emilia Clarke ve Chiwetel Ejiofor, The Pod Generation Kadrosuna Katıldı!

26.10.2021 12:28
Emilia Clarke ve Chiwetel Ejiofor, The Pod Generation Kadrosuna Katıldı!

The Pod Generation, gelecekte geçen ve hamileliğin paylaşımı fikrine odaklanan bir film. Yapımın başrolünde yer alacak ikili geçtiğimiz günlerde açıklandı. Game of Thrones ile ünlenen Emilia Clarke ve 12 Years A Slave filmindeki performansı hala akıllarda olan Chiwetel Ejiofor, bu yapımda başrolde olacak.

İkilinin oynayacağı film, distopik bir bilim kurgu kitabının sayfalarında veya Black Mirror'da gösterilebilecek bir hikayenin sinema için hazırlanmış haline benziyor. Yeni bilim kurgu romantik komedi The Pod Generation yenilikçi ve teknolojik bir perspektiften hamileliğe odaklanıyor. Emilia Clarke ve Chiwetel Ejiofor ise başrolde yer alacak.

Cold Souls yönetmeni Sophie Barthes, yapay zekanın odakta olduğu ve doğanın eski bir anı haline geldiği yakın bir gelecekte geçen bu filmin yönetmeni. Hikaye, ilişkilerini bir sonraki seviyeye taşımaya ve bir aile kurmaya hazır olan New Yorklu bir çift olan Rachel (Clarke) ve Alvy (Ejiofor) etrafında dönüyor. Rachel'ın çalışması onlara, bir teknoloji devi Pegasus tarafından geliştirilen ve çiftlere ayrılabilir yapay rahimler veya bölmeler aracılığıyla hamileliği daha eşit bir temelde paylaşma fırsatı sunan yeni bir aracı kullanma şansı veriyor. Botanikçi ve biraz daha geleneksel düşünen Alvy'nin şüpheleri vardır, ancak Rachel'a olan sevgisi onu bu yola girmeye teşvik eder. Ve böylece bu cesur yeni dünyada ebeveynliğe giden vahşi yolculuk başlar...

Filmin çekimleri gelecek yıl Mart'ta başlayacak...