Vizyondaki Filmlerde Bu Hafta! (12 Kasım 2021)

12.11.2021 11:19
Vizyondaki Filmlerde Bu Hafta! (12 Kasım 2021)

Bu hafta dördü yerli sekiz yeni film vizyona giriyor.

Dün Gece Soho'da

Ünlü Yönetmen Edgar Wright'ın psikolojik gerilimi Dün Gece Soho'da filminde, gelecek vadeden modacı Eloise 1960'lı yıllara gizemli bir yolculuk yapar ve hayran olduğu Sandie ile karşılaşır. Geçmişin tüm cazibesi dağılmaya başlar ve Sandie kendini karanlık olayların içerisinde bulur. 

Rifkin'in Festivali

Hikaye, San Sebastian Film Festivali’ne gidip yarışmanın büyüsüne, şehrin çekiciliğine ve güzelliğine, filmlerin fantezisine kapılan evli bir çiftin etrafında dönüyor. Kadının çekici bir Fransız yönetmenle ilişkisi vardır, adam ise orada yaşayan güzel İspanyol bir kadına aşık olur.

Af

Ağaç ticaretiyle bir dağ köyünde geçimini sağlayan otoriter bir baba, baskıcı ve adaletsiz davranışları nedeniyle ailesiyle daha derin bir sorun yaşar. Ailenin içinde bulunduğu bu psikolojik krizden çıkış yolu, aile üyelerinin birbirlerini affetme yeteneklerine bağlıdır.

Kırmızı Pabuçlar ve Yedi Cüceler

Klasik Pamuk Prenses masalına yepyeni bir bakış açısı getiren filmde; Pamuk Prenses bulduğu bir çift kırmızı ayakkabıyla büyüleyici bir güzelliğe kavuşurken; 7 cüceler ise cüceye dönüştürülmüş ve büyüyü bozmaya çalışan 7 yakışıklı prens olarak karşımıza çıkıyor.

4N1K Düğün

Efsane aşk hikayesinin devam filminde Yaprak ve Ali sonunda evleneceklerdir. Düğün stresinin yanında annesinin beklentilerinden dolayı iyice kontrolü kaybeden Yaprak bir kaza geçirir ve bu kaza sonucu sadece 17 yaşına kadar olan anılarını anımsar. Düğüne çok az bir süre kala Ali, Yaprak’ın kalbini tekrar kazanmak için çalışırken ekibin diğer üyeleri de geçmişleri ile yüzleşmek zorunda kalacaktır.

Addams Ailesi 2

Addams Ailesi yeni filmleri ile geri dönüyor. Çocukların büyüdüğü, aile yemeklerini ektikleri ve “çığlık süresi”ni tümüyle kullandıkları  filmde, Morticia ile Gomez’i de bu durumdan bıkmış halde buluyoruz. Aralarındaki bağı yeniden kurmak isteyen Morticia ve Gomez, tüm aileyi perili karavanlarına doldurup son bir sefil aile tatili için yola çıkıyorlar. Amerika’nın diğer ucuna doğru atıldıkları bu macera, onları kendilerine yabancı ortamlara sokuyor. İkonik kuzenleri ITT ile acayip yeni karakterlerle ailenin komik çatışamaları bu yeni filmde bizleri bekliyor. 

Seni Bulacam Oğlum!

Filmde, en yakın arkadaşı İskender tarafından dolandırılan Ertan'ın hikayesi anlatılıyor. İskender, ikilinin biriktridiği parayı alıp ortadan kaybolur ve tefecilere de borçlanmıştır. Alacaklılar ile ilgilenmek ise Ertan'a kalmıştır ve zaman git gide daralmaktadır.

Cin Çarpılması

Filmde dört tane öğrenciyi korku ve dehşete sürükleyen doğaüstü olaylar konu ediniliyor.