Chris Evans, Gene Kelly Rolü İçin Konuşuluyor!

05.01.2022 11:36
Chris Evans, Gene Kelly Rolü İçin Konuşuluyor!

Chris Evans, yapımcılığını John Logan'ın üstlendiği film projesinde efsanevi aktör Gene Kelly'yi canlandırmak için görüşmelere başladı. 

Projeye yakın bir kaynağa göre film, 1950'lerde MGM tesislerinde çalışan 12 yaşındaki bir çocuğun, en yeni filmi üzerinde çalışırken Kelly ile kurduğu hayali arkadaşlığa odaklanıyor. Ayrıca filmin hikayesi Chris Evans’ın orijinal fikrine dayanıyor.

Gene Kelly, özellikle 1940’lı ve 1950’li yıllarda oyuncu, şarkıcı, dansçı ve koreograf olarak unutulmaz işlere imza attı. An American in Paris ve Singin’ in the Rain filmlerinde başrol olan Kelly, halen müzikal dünyasında yeri doldurulamayan isimlerinden. 

Proje için henüz bir stüdyo ile anlaşılmamış olsa da, Evans, senaryoyu da yazan Logan ile birlikte filmin yapımcılığını üstlenecek. Filmin yapımında, Rian Johnson, Ram Bergman ve Mark Kassen ile beraber çalışacaklar. Evans, Johnson ve Bergman en son, devamı için çalışmaları süren 2019 gişe rekortmeni “Bıçaklar Çekildi” filminde birlikte çalıştı. Üç kez Oscar adayı olan Logan'ın senaryo işleri arasında “Gladyatör”, “Göklerin Hakimi”, “Sweeney Todd” ve James Bond filmi “Skyfall” yer alıyor.

Marvel Sinematik Evreni’nde Steve Rogers/Kaptan Amerika rolüyle tanınan Evans'ın önünde yoğun bir 2022 var. Şu anki projeleri arasında ikonik “Oyuncak Hikayesi” karakteri Buzz Lightyear'ı seslendirdiği animasyon filmi “Lightyear” yer alıyor. Aynı zamanda Russo Brothers'ın eski meslektaşı (Evans) tarafından peşine düşülen eski bir CIA ajanı kaçağı (Ryan Gosling) hakkındaki son filmi "The Gray Man"da da rol alıyor. Filmde Evans ve Gosling’e Ana de Armas, Regé-Jean Page ve Billy Bob Thornton eşlik ediyor.