“Emily in Paris” 3. ve 4. Sezon Onayı Aldı!

11.01.2022 15:00
“Emily in Paris” 3. ve 4. Sezon Onayı Aldı!

İkinci sezonu geçtiğimiz ay yayınlanan Netflix yapımı “Emily in Paris”, 3. ve 4. sezon için de onayı aldı.

Netflix‘in sevilen dizilerinden “Emily in Paris“, ekrandaki yolculuğuna hız kesmeden devam ediyor. Dizi, 3. ve 4. sezon için şimdiden onay aldı. Dizinin geçtiğimiz ay yayınlanan 2. sezonu, ilki gibi Global Netflix Top 10’a giriş yaptı. “Emily in Paris” 1. sezon 2020’de Netflix‘in en çok izlenen komedi dizisi oldu.

Lily Collins‘in dizinin esas kahramanı Emily’ye hayat verdiği dizinin yaratıcısı Darren Star. Star’ın önceki işleri arasında “Younger” ve büyük bir hayran kitlesine sahip “Sex and the City” var. Dizinin oyuncu kadrosunda Collins‘e eşlik edenler arsında Ashley Park, Philippine Leroy Beaulieu, Lucas Bravo, Samuel Arnold, Camille Razat ve Bruno Gouery gibi isimler var.

“Emily in Paris” dizisinin konusu

Sevilen komedi dizisinin konusuna gelecek olursak, Pazarlama yöneticisi olarak çalışan Emily, Şikago’da yaşarken beklemediği anda inanılmaz bir iş fırsatı yakalar. Kariyeri için kaçırılmaz bir fırsat olan işi için bir anda Paris’e taşınır. Buradaki yeni hayatına alışmaya çalışırken bir yandan da ailesini, arkadaşlarını ve ilişkisini idare etmeye çalışır.