Ryan Gosling Marvel Sinematik Evren’e Katılıyor!

30.06.2022 16:41
Ryan Gosling Marvel Sinematik Evren’e Katılıyor!

Ryan Gosling, Nova projesiyle Marvel Sinematik Evren'e katılabilir!

Her gün biraz daha genişleyen Marvel Sinematik Evren (MCU) yeni bir isme merhaba demeye hazırlanıyor. Söylentilere göre Ryan Gosling, Marvel'in Nova olarak da bilinen Richard Rider'ını canlandıracak.

Bu yılın başlarında, Marvel Stüdyoları enerji tabanlı uzay polisi Nova'yı içeren bir proje üzerinde çalışmaya başladığını duyurmuştu. Kahramanın uzun metrajlı bir filmde mi yoksa Disney+ dizisinde mi oynayacağına dair henüz bir ayrıntı yok, ancak Ryan Gosling'in gelecekte Marvel için Nova'yı canlandırması güçlü bir söylenti. 

Kariyerinde çeşitliliğe önem veren Ryan Gosling’in Marvel Sinematik Evren’de de kendine bir rol bulması çok şaşırtıcı olmaz. Oyuncu şu sıralar Greta Gerwig'in “Barbie” filminin çekimlerinde. Ayrıca aksiyona da yabancı olmayan Gosling,  Netflix'in “The Gray Man”inde eski (ve belki de gelecekteki) Marvel Sinematik Evren yıldızı Chris Evans ile birlikte rol alıyor. Önümüzdeki ay yayınlanacak filmin yönetmenleri ise “Avengers: Sonsuzluk Savaşı” ve “Avengers: Endgame” gibi bir çok Marvel filmini yönetmiş olan Joe ve Anthony Russo kardeşler.

Ryan Gosling, Marvel Sinematik Evren'de Nova oynayacaksa, o paylaşılan evrenin daha kozmik tarafına katılacak. Marvel Çizgi Romanları tarihi boyunca Nova'nın birkaç versiyonu olsa da, Richard Ryder en popüler olanı. 

Marvel Sinematik Evren için bilinen gelecek projeler arasında 8 Temmuz’da vizyona girecek “Thor: Aşk ve Gök Gürültüsü,” “Galaksinin Koruyucuları 3,” “The Marvels” ve Disney+ serisi “Secret Invasion” var. MCU uzayı keşfetmeye devam edecekse (ve Thanos tarafından yok edildikten sonra Nova Corps'u canlandıracaksa), Ryan Gosling’li bir Nova projesi için oldukça iyi bir yol olabilir.