Andrew Garfield, Yeni Bir Dizi İle Geliyor!

19.07.2022 16:20
Andrew Garfield, Yeni Bir Dizi İle Geliyor!

Andrew Garfield, “Hot Air” adlı mini dizide Virgin Havayollarının sahibi Richard Branson’ı canlandıracak!

Andrew Garfield, “Paddington 2” ortak yazarı Jon Croker’ın kaleminden çıkan ve “Deadpool 2”nin yönetmeni David Leitch tarafından yönetilen “Hot Air” adlı mini dizide Richard Branson’a hayat verecek.

Croker, araştırmacı gazeteci Martyn Gregory'nin Branson'ın Virgin Atlantic ve British Airways arasındaki kurumsal savaşını anlatan “Dirty Tricks” adlı kitabını diziye uyarladı.

Virgin, Heathrow'da pist alanlarını güvence altına alarak ilk hızlı yükselişine başladığında, British Airlines, içeriden bilgi edinmek için yolcu kayıtlarını kullanma ve personel kimliğine bürünme kampanyası başlattı.

Karşılık olarak, Branson Avrupa Komisyonu'na gitti, ancak bu rekabeti iyice artırdı ve Virgin hakkında basında olumsuz hikayeler çıkaran "Barbara Operasyonu"nu yarattı. Branson konuyu mahkemeye taşıdı fakat duruşmadan hemen önce British Airlines'ın özür dilemesi ve tazminat artı masrafları ödemesiyle bir anlaşmaya varıldı.

Geçtiğimiz yıl “Tick, Tick, Boom…!” ve “Örümcek-Adam: Eve Dönüş Yok” (Spider-Man: No Way Home) ile adınan sıkça söz ettiren Garfield, yakın zamanda final yapan mini dizisi “Under The Banner Of Heaven”daki performansıyla da Emmy adaylığı kazandı.