Ezra Miller, Hırsızlıkla Suçlanıyor!

09.08.2022 15:10
Ezra Miller, Hırsızlıkla Suçlanıyor!

Vermont Eyalet Polisi'nin bir raporuna göre, "The Flash" filminin yıldızı Ezra Miller, Vt. Stamford'da ağır hırsızlıkla suçlandı.

Polis raporuna göre, Vermont Eyalet Polisi, Stamford'daki bir konuttan saat 17:55'te bir hırsızlık şikayeti aldı. Polis, ev sahipleri yokken konuttan birkaç şişe alkol aldığını tespit etti. İfadeleri topladıktan ve güvenlik videolarını inceledikten sonra polis, Miller'ı boş bir evi soymakla suçlamak için kanıt buldu.

Polis, 7 Ağustos'ta 23:23'te Miller'ın yerini tespit etti ve oyuncu 26 Eylül'de mahkemeye çıkarılacak.

Haziran ayındaki “Rolling Stone” haberine göre Miller, 25 yaşındaki bir anne ve bir ile beş yaş arasındaki üç çocuğunu Stamford, Vt'deki çiftliğinde barındırıyor. Ayrıca evde, ruhsatsız kenevir çiftliği ile ateşli silahlar var. 

Bu Ezra Miller'ın ilk suçu değil

Miller, bu yılın büyük bölümünde skandalların merkezinde yer aldı. Bu bahar Hawaii'de iki kez tutuklandı, bir kez uygunsuz davranış ve tacizden, bir kez de ikinci derece saldırıdan. Miller, İzlanda'daki bir barda bir kadını boğmak ve Berlin'deki evinde başka bir kadını taciz etmek de dahil olmak üzere dünyanın dört bir yanındaki farklı kadınlardan gelen çeşitli taciz iddialarıyla karşı karşıya.

Miller'ın tutuklanması ve tartışmaları boyunca, “The Flash” filminin iptal edilip edilmeyeceği veya önümüzdeki yıl sinemalarda gösterime girip girmeyeceği sorusu akılları kurcaladı. Ancak geçen hafta, Warner Bros. Discovery CEO'su David Zaslav, “The Flash” filminin hala planda olduğunu söyledi: “'The Flash', 'Black Adam' ve 'Shazam 2'yi gördük. Onlar için çok heyecanlıyız. Onları gördük. Müthiş olduklarını ve onları daha da iyi hale getirebileceğimizi düşünüyoruz.”

Birkaç ertelemeden sonra, “The Flash” için vizyon tarihi 23 Haziran 2023 olarak açıklandı.