“Avengers: The Kang Dynasty” Filminin Senaristi Belli Oldu!

15.09.2022 14:54
“Avengers: The Kang Dynasty” Filminin Senaristi Belli Oldu!

Avengers: The Kang Dynasty” filminin senaryosu Jeff Loveness'e emanet!

Ant-Man and the Wasp: Quantumania”nın yazarı Jeff Loveness, “Avengers: The Kang Dynasty”nin senaryosunu da kaleme alacak. “Sonsuzluk Destanı” sona erdiğinden beri Marvel Stüdyoları, hem büyük hem de küçük ekranda Marvel Sinematik Evren’i genişletmeye çalışıyor. Dördüncü fazda tanıtılan yeni oyunculardan biri de Kang the Conqueror’ı canlandıran Jonathan Majors’dı. “Ant-Man ve The Wasp: Quantumania” kadrosuna katılan Majors, Varyant olmasına rağmen “Loki” dizisinin 1. sezonunda görünerek beklenenden daha erken ortaya çıktı.

Avengers: Endgame”den beri bir Avengers filmi olmasa da 2025’te bu durum değişecek. San Diego Comic-Con 2022'de Marvel Stüdyoları başkanı Kevin Feige, 4. faz ile ilgili güncellemeler yaparken, aynı zamanda 5. ve 6. faz için de heyecanlı projeler açıkladı. Bunlardan biri de “Shang-Chi ve On Halka Efsanesi” filminin yönetmeni Destin Daniel Cretton'ın yöneteceği “Avengers: The Kang Dynasty”. Cretton'ın projeye katıldığı haberinin ardından“Avengers: The Kang Dynasty” senaristini de buldu. "Ant-Man ve The Wasp: Quantumania”nın senaristi Jeff Loveness, merakla beklenen yeni Avengers filminin senaryosunu da yazacak. Marvel dışında, Loveness'ın yazdığı işler arasında “Rick & Morty”nin birden fazla bölümü de yer alıyor. Hatta bu detay yazarın projeye dahil olmasındaki en önemli etkenlerden biri.

Önceki Avengers filmlerine bakıldığında, böyle büyük bir proje için Marvel Stüdyoları’nın, Marvel Sinematik Evren’de çalışmış bir yazarla ilerlemesi mantıklı görünüyor. Marvel Stüdyoları, “Avengers: Infinity War” ve “Avengers: Endgame” filmleri için de, Kaptan Amerika üçlemesinin tamamını yazan Christopher Markus ve Stephen McFeely'ye güvenmişti.

Avengers: The Kang Dynasty” için yaratıcı ekip oluşurken bir diğer soru da filmde hangi karakterleri göreceğimiz. Önceki Avengers filmlerinden farklı olarak bu sefer farklı evrenlerden karakterler de hikayeye dahil. Bu karakterleri şimdilik bilmesek de kesinlikle bir ton Kang Varyantı olacağından, Majors'ın her biriyle ne yaptığını görmek hayli ilgili çekici olacak. Filmin çekimlerine 2023 yılının sonlarında başlanacak.