Netflix Türkiye'de En Çok İzlenen Filmler (19-25 Eylül)

29.09.2022 14:03
Netflix Türkiye'de En Çok İzlenen Filmler (19-25 Eylül)

Netflix Türkiye 19-25 Eylül 2022 haftasında en çok izlenen 10 filmi açıkladı!

Netflix Türkiye, her hafta olduğu gibi platformda en çok izlenen filmleri listeledi. Listede başı Netflix orijinal yapımı "Lou" filmi çekerken onu 2. sırada "İntikam Kankam" izledi. "Netflix'te ne izlesem?" diye düşünenler için platformun en popüler içerikleri belki de bir fikir oluşturabilir.

 

1 - Lou

Bir fırtına koparken küçük bir kız kaçırılır. Küçük kızın annesi, kızını kaçıran kişinin peşine düşmek için, komşusu olan gizemli kadınla el ele verir. Fakat bu yolculuk onların sınırlarını zorlayacak ve geçmişlerindeki şaşırtıcı sırları açığa çıkaracaktır.

 

2 - İntikam Kankam (Do Revenge)

Lüks bir özel lisede tahttan indirilen popüler kız, ortak düşmanlarından intikam almak için kendi halinde yeni öğrenciyle gizli bir anlaşma yapar.

 

3 - İnsanlar İkiye Ayrılır

Borç tahsil etme işinde olan Duygu ve Bahadır, insanlara psikolojik şiddet uygulamayı işlerinin bir parçası olarak gören iki meslektaştır. Günün birinde Ceren Gürel adında bir kişinin borcunun peşine düşen ikili, hem Ceren'e hem de prim kazanmak için birbirlerine akıl oyunları oynamaya başlarlar.

 

4 - The Perfumier (Der Parfumeur)

Film, ünlü bir halk ozanı olan Heves Ali ve avukat oğlu Yusuf’un pişmanlık, öfke, merak ve yirmi beş yıllık hasretle dolu öyküsüne odaklanıyor. Yapım, Kemal Varol’un aynı adlı romanından uyarlandı.

 

5 - Charlie'nin Melekleri (Charlie's Angels)

Uluslararası boyuttaki güvenlik ve soruşturma bürosu gizemli Charles Townsend için çalışan üç özel yetenekli ajanın hikayesini konu alan film 1976 yapımı popüler dizinin yeniden çevrimi. Dünyanın dört bir yanında en zor görevleri başına getiren en zeki, cesur, iyi eğitimli ve güzel üç kadından oluşan Melek takımının maceraları anlatılıyor.

 

6 - Aşıklar Bayramı

Film, ünlü bir halk ozanı olan Heves Ali ve avukat oğlu Yusuf’un pişmanlık, öfke, merak ve yirmi beş yıllık hasretle dolu öyküsüne odaklanıyor. Yapım, Kemal Varol’un aynı adlı romanından uyarlandı.

 

7 - Derin Tutkular (No Limit)

Etkileyici bir görselliğe sahip bu romantik dramada, olağanüstü yetenekli bir genç kadın, rekortmen nefes tutma eğitmeniyle derin ve yıkıcı bir aşk yaşar.

 

8 - Katolik Okulu (The Catholic School)

1975 yılında Roma'daki bir Katolik erkek lisesinin üç öğrencisi, hem sınıf arkadaşlarını ve hem de toplumu dehşete düşüren korkunç bir suç işler. Film, gerçek olaylardan uyarlanmıştır.

 

9 - ATHENA

Genç bir çocuğun trajik bir şekilde öldürülmesi, Athena topluluğunda topyekûn bir savaşın fitilini ateşler. Çatışmanın merkezindeyse kurbanın ağabeyleri vardır.

 

10 - Harry Potter ve Felsefe Taşı (Harry Potter and the Sorcerer's Stone)

Harry Potter, muggle (büyücü yada cadı olmayan insanlar) teyzesi ve eniştesiyle sıradan ve zorluklarla dolu bir hayatı yaşarken, yılanlarla konuşabildiğinin, kızgınlık öfkesi sırasında eşyaları hareket ettirebildiğinin farkına varacaktır. Hogwarts Büyücülük ve Cadılık Okulu'ndan kabul edildiğini belirten mektup ise hayatının sıradanlığını değiştirecektir. Artık o bir büyücü adayıdır.