Henry Cavill, Superman Rolüne Dönüşünü Doğruladı!

25.10.2022 10:00
Henry Cavill, Superman Rolüne Dönüşünü Doğruladı!

Henry Cavill, Superman rolüne dönüşünü sosyal medyadan doğruladı!

Henry Cavill’in Superman / Clark Kent rolüne dönüp dönmeyeceği, hayranlar arasında uzun zamandır süregelen bir tartışma konusuydu. Fakat artık her şey açıklığa kavuştu, Cavill, yayınladığı bir video ile Superman olarak dönüşünü doğruladı.

Haberin devamı “Black Adam” filmine ait keyif kaçırıcı detaylar (spoiler) içerebilir.

 

 

Heyecan verici haber, Cavill'in geçen hafta vizyona giren bir başka DC filmi “Black Adam”ın sonundaki görünüşünü takip ediyor. Oyuncu filmde, “Zack Snyder's Justice League”den beri ikonik kostümüyle ilk kez seyirci karşısına çıkmış oldu.

Sosyal medayada yaptığı paylaşımda Cavill (videoyu buradan izleyebilirsiniz), dönüşü hakkında konuşmadan önce insanların “Black Adam”ı izlemesini beklemek istediğini söyledi. "Ama artık çoğunuz [filmi] gördünüz, bunu resmileştirmek istedim: Superman olarak geri döndüm."

Cavill ayrıca, “Bunlar gelecekte olacakların çok küçük bir önizlemesi dostlarım. Umudun şafağı yenilendi, sabrınız için teşekkür ederim, karşılığını alacaksınız." ifadelerini kullandı.

Cavill'in “Black Adam”ın sonundaki kısa sahnesi filmdeki en heyecan verici anlardan biri sayılabilir. Efsanevi Kryptonlu ile Johnson'ın güçlü Black Adam'ı arasında gelecekte bir çekişme göreceğiz gibi duruyor.

Bununla birlikte, hayranların çoğu "Man of Steel 2"yi bekliyor. Oyuncunun Superman rolüne dönüşü de resmi olarak açıklanmışken yapım için çalışmalar hızlanabilir. En son, uygun bir senarist arayışında olunduğu söylenmişti. 

O zamana kadar seyirciler, Superman’i gördüğümüz önceki filmler ve “Black Adam”daki ufak görünüşüyle idare etmek zorunda kalacak.