Av Partisi’nin Galasına Katılan Variety Dergisi İzlenimleri

12.09.2007 11:23
Av Partisi’nin Galasına Katılan Variety Dergisi İzlenimleri

“Müthiş bir film”

Weinstein Company’nin “The Hunting Party – Av Partisi” adlı yeni filminin galası nedeniyle Paris Theater ve Cafe Azza’da çok özel bir parti verildi. Sözkonusu gecenin sponsorluğunu The New York Observer ve MGM üstlendiler.
The Hunting Party” için düzenlenen galaya başta Richard Gere, Carey Lowell, James Brolin, Donna Karan, Ivanka Trump, Vera Farmiga, Georgette Mossbacher, Montel Williams, Chuck Scarborough, Sue Simmons, Jeff Greenfields, Holland Taylor, Cynthia McFadden ve Maurice DuBois olmak üzere filmin tüm oyuncu kadrosu katıldılar.
Bu müthiş ve sıradışı bir film. Harvey Weinstein’ın yıllardır sürdürdüğü bir öngörüsü vardır. Canlı, gösterişli, gerilim ve aksiyon yüklü yapıldığı ve biraz da mizah içerdiği takdirde uluslararası temalı filmlere Amerikan izleyicisinin olumlu tepki vereceğini söyler. Öyle gözüküyor ki Weinstein bu öngörüsünü hiç kaybetmemiş. Deneyimli gazeteci rolünde Richard Gere sağlam bir performans sergilemiş. Ancak benim esas tercihim, bir ticari televizyonda iyi işler çıkaran haber kameramanı rolündeki Terrence Howard oldu.

“Av Partisi -The Hunting Party" için yazılan diğer yazılar:

*“Simon rolündeki Richard Gere’in bu filmdeki oyunundan bol miktarda keyif aldığı belli… Görüntü yönetmeni David Tattersall’ın geniş ekran görüntüleme çalışması ve prodüksiyon tasarımcısı Jan Roelfs’in hazırladığı gerçekçi prodüksiyon tasarımları, filmin her sahnesine önemli hizmetler veriyor.” - Robert Koehler, Variety

*“Müthiş ve sıradışı bir film” - Liz Smith,Variety

*“Richard Gere ile Terrence Howard, savaş alanlarının adrenalin dolu havasının tadını almış iki gazeteci rolünde mükemmel bir ikili oluşturmuşlar.
Filmin prodüksiyon değerleri müthiş düzeyde. Özellikle de David Tattersall’ın görüntü yönetmenliği ile Jan Roelfs’in prodüksiyon tasarımları… Yaptıkları çalışmalarla Bosna’yı bugün bile ürkütücü bir yer gibi göstermeyi başarmışlar.” - Kirk Honeycutt, The Hollywood Reporter