Keanu Reeves, "John Wick" Filminin Setinde Yanlışlıkla Birini Yaralamış!

28.03.2023 14:33
Keanu Reeves,

Keanu Reeves, ComicBook.com'a verdiği yeni bir röportajda, "John Wick" filmlerinden birini çekerken ters giden bir dublör sahnesi sırasında bir adamın kafasını ikiye ayırdığını açıkladı.

Keanu Reeves'in dört "John Wick" filmi var ve bu aksiyon serisi onun hız yapan arabaları, mınçıkaları, kılıçları ve daha fazlasını içeren çılgın gösteriler yapmasını gerektirdi. Reeves, aksiyon ağırlıklı "John Wick" setlerinde ne tür kazaların meydana geldiği sorulduğunda, sürecin tıpkı bir dağa tırmanmak gibi oldukça yorucu olduğunu söyledi. Sette bir kez hata yaptığını ve bir adamın kafasına kesik attığını belirtti. Onun dışında bir araba kazası yaşandığını ve adamın hastaneye gitmek zorunda kaldığını söyledi. İkisinin de durumları iyi. Sette herkesin birbirini kollamasının önemini vurgulamadan geçmedi.

Reeves sözlerini tamamlarken, bu tarz film çekimlerinde bazı morluklar, ağrılar ve sızıların olacağını söyledi ve film öncesi uyarı sesini taklit ederek “Bu sinema filmi çekilirken hiçbir insan zarar görmedi!'" şeklinde ekledi.

"John Wick: Chapter 4"te Reeves'in canlandırdığı suikastçısı, kötü High Table'ı kesin olarak yok etme görevinde yeni düşmanlarla karşı karşıya gelir ve eski arkadaşlarıyla yeniden bir araya gelir. Reeves'e Marquis rolünde Bill Skarsgård, Caine rolünde Donnie Yen, Bowery King rolünde Laurence Fishburne, Charon rolünde Lance Reddick, Akira rolünde Rina Sawayama, Tracker rolünde Shamier Anderson, Shimazu rolünde Hiroyuki Sanada, Killa rolünde Scott Adkins ve Winston rolünde Ian McShane eşlik edeceği film 24 Mart’ta sinemalarda olacak.

Kaynak: Variety