Jude Law’lu “Peter Pan and Wendy” Filminden Yeni Fragman!

11.04.2023 14:17

Disney+'ta yayınlancak olan “Peter Pan and Wendy” filminden yeni fragman!

Peter Pan yeni bir uyarlama ile seyirci karşısına çıkmaya hazırlanıyor. Disney+’ta 28 Nisan’da yayınlanacak olan “Peter Pan and Wendy” filminden ikinci fragman paylaşıldı. David Lowery’in yönetmen koltuğunda oturduğu filmin senaryosu J.M. Barrie’nin unutulmaz eserinden Lowery ve Toby Halbrooks tarafından uyarlandı.

Genç oyuncular Alexander Molony ve Ever Anderson’ı Peter Pan ve Wendy Darling olarak göreceğimiz filmde ünlü oyuncu Jude Law da Kaptan Kanca’ya hayat veriyor.

“Peter Pan and Wendy” filminin konusu ne?

Wendy Darling (Ever Anderson) asla yetişkin olmak istemiyordur. Wendy ve erkek kardeşleri, odalarında sihirli, uçan bir periyi yakaladıktan sonra, bu perinin sıradan bir peri değil, efsanevi Tinker Bell (Yara Shahidi) olduğunu keşfeder. Hatta, hiç yaşlanmak istemediklerine dair çığlıklarını duyan ve onları Neverland'e götürmeye karar veren daha da efsanevi Peter Pan (Alexander Molony) ile yüz yüze gelirler. Darling çocukları, Tiger Lily'den kötü şöhretli Kayıp Çocuklar’a ve tabii ki Peter'ın baş düşmanı Kaptan Kanca’ya (Jude Law) kadar pek çoklarıyla karşılaşacakları bir maceraya atılırlar.

Kaynak: Collider