“Görevimiz Tehlike 7” Filminden Yeni Fragman!

18.05.2023 12:30

“Görevimiz Tehlike - Ölümcül Hesaplaşma Birinci Bölüm” filminden Türkçe altyazılı yeni fragman geldi!

Yönetmen Christopher McQuarrie'nin popüler casus serisindeki son filmi “Görevimiz Tehlike - Ölümcül Hesaplaşma Birinci Bölüm”den (Mission Impossible - Dead Reckoning Part One) Türkçe altyazılı yeni bir fragman paylaşıldı. Yapım 14 Temmuz 2023'te vizyona girecek.

Görevimiz Tehlike - Ölümcül Hesaplaşma Birinci Bölüm” filminin fragmanı sonunda geldi. Tam Tom Cruise tarzında, milyar dolarlık casus serisinin merakla beklenen yeni halkasında aksiyon yine en tepede olacak gibi görünüyor. 

Filmde Cruise, IMF ajanı ve operasyon lideri Ethan Hunt rolüyle geri dönüyor. Cruise'a eşlik edenler arasında Simon Pegg, Rebecca Ferguson, Vanessa Kirby, Hayley Atwell, Nicholas Hoult ve Pom Klementieff gibi isimler var. “Ölümcül Hesaplaşma Birinci Bölüm” serinin 7. filmi olacak.

Yönetmen Christopher McQuarrie'nin büyük beğeni toplayan serisindeki bu yeni film, pandemi nedeniyle birkaç kez ertelendi. En sonunda 14 Temmuz 2023'te vizyona gireceği açıklandı. Serinin bir sonraki filminin ise 28 Haziran 2024'te vizyona girmesi bekleniyor.