“Açlık Oyunları: Kuşların ve Yılanların Şarkısı” Filminden Yeni Fragman!

20.09.2023 16:36

“Açlık Oyunları: Kuşların ve Yılanların Şarkısı” (The Hunger Games: The Ballad of Songbirds and Snakes) filminden ilk uzun fragman paylaşıldı!

Açlık Oyunları” (Hunger Games) serisinin yazarı Suzanne Collins'in 2020 tarihli romanından uyarlanan “Açlık Oyunları: Kuşların ve Yılanların Şarkısı” filminden yeni bir fragman geldi. Hikaye, “Açlık Oyunları” dörtlemesinde anlatılanlardan yaklaşık 64 yıl önce geçiyor. Hikayede, Coriolanus Snow'u (Tom Blyth) distopik Panem ülkesinin en güçlü adamı olmadan on yıllar önce izliyoruz. 

Lucy Gray, “Açlık Oyunları” kahramanı Katniss Everdeen (Jennifer Lawrence) gibi, 12. Mıntıka'dan bir haraç. Snow'la ilişkisi arenada başlıyor, ancak hızla kameraların gördüğünün ötesine geçiyor. 

“Açlık Oyunları: Kuşların ve Yılanların Şarkısı” filminin konusu ne?

Coriolanus Snow'un (Tom Blyth) Panem'in zalim Başkanı olmadan yıllar önce, 18 yaşında olduğu döneme dönüyoruz. Genç Coriolanus yakışıklı ve çekicidir. Snow ailesi zor zamanlar geçirmiş olsa da Onuncu Açlık Oyunları için bir akıl hocası olarak seçildiğinde kaderinde bir değişiklik şansı görür, ancak yoksul 12. Mıntıka'dan haraç kızı Lucy Gray’e (Rachel Zegler) akıl hocalığı yapmakla görevlendirilince sevinci kursağında kalır.

“Açlık Oyunları: Kuşların ve Yılanların Şarkısı” ne zaman vizyona girecek?

Merakla beklenen “Açlık Oyunları: Kuşların ve Yılanların Şarkısı(The Hunger Games: The Ballad of Songbirds and Snakes) 17 Kasım 2023 tarihinde vizyona girecek.