Benim Dünyam'ın Duygusal Galası!

24.10.2013 11:22

Önceki akşam Beren Saat’in kör, sağır ve dilsiz bir kızı canlandırdığı “Benim Dünyam” filminin galası  yapıldı.

Yılın en iddialı filmleri arasında gösterilen “Benim Dünyam”ın galası, Kanyon'da yapıldı. Beren Saat'in kör, sağır ve dilsiz bir kızı, Uğur Yücel'in de hayatını ona adayan bir eğitmeni canlandırdığı filmin galası, ünlü isimleri bir araya getirdi. 

 

Geceye film kadtrosunun yanı sıra Kenan Doğulu, Halit Ergenç, Ozan Güven, Perran Kutman, Yılmaz Erdoğan, Yeliz Şar, Sanem-Ralf Tezman ve Engin Hepileri de katıldı. Filme hem başrol oyuncusu hem de yönetmen olarak imza atan Uğur Yücel, gişe kaygısı taşımadığını söyledi: “Bu filmi gişe kaygısıyla yapmadım ama bugüne kadar çalıştığım filmler içinde en çok seyirci çekecek olan bu galiba. Bence en çok ağlanan film de ‘Benim Dünyam' olacak.”

Beren Saat ise engelli rolünde zorlandığını anlattı: “Rol için özel eğitim aldım. Bir sürü detaylı çalışma yaptık. Çift engelli bir karakter olduğu için zorlandım. Çekimler, duygusal olarak ağır geçti ama setimiz çok huzurlu ve keyifliydi.” 

 

Gösterim öncesi Kenan Doğulu'yla birlikte basın mensuplarının karşısına çıkan Saat, çekim sürecinde en büyük desteği Doğulu'dan aldığını söyledi: “Kenan ilk günden beri hep yanımdaydı. Yaşadığım o iki aylık süreç o kadar kolay değildi ve Kenan en büyük destekçim oldu.”

 

Geceye yalnız katılan Yılmaz Erdoğan, eşi Belçim Bilgin'in iş nedeniyle Amerika'da olduğunu söyledi. Yılmaz Erdoğan, Beren Saat'i sarılarak tebrik etti.