“Yüzüklerin Efendisi: Güç Yüzükleri”nin 2. Sezonundan İlk Fragman ve Yayın Tarihi!

14.05.2024 17:02

“Yüzüklerin Efendisi: Güç Yüzükleri” dizisinin 2. sezonu için ilk tanıtım fragmanı ve yayın tarihi paylaşıldı!

Yüzüklerin Efendisi” (The Lord of the Rings) evreninde geçen “Yüzüklerin Efendisi: Güç Yüzükleri” (The Lord of the Rings: The Rings of Power) dizinin 2. sezonu için geri sayım başladı. Amazon Prime Video yapımı dizi, 29 Ağustos’ta yeni sezonuyla dönüyor. 

Heyecanlı bekleyiş sürerken dizinin 2. sezonundan bir tanıtım fragmanı da yayınlandı. Amazon Prime Video’nun en pahalı yapımı olan “Güç Yüzükleri” karışık yorumlar alsa ve hayranlar tarafından eleştirilse de izlenme olarak büyük başarı elde etti. 

Yeni sezonda Robert Aramayo, Morfydd Clark, Maxim Baldry, Cynthia Addai-Robinson, Owain Arthur, Nazanin Boniadi, Ismael Cruz Córdova, Charles Edwards ve Benjamin Walker, Daniel Weyman gibi isimlerse rollerini tekrarlamak için geri dönerken kadroya  Ciarán Hinds, Rory Kinnear ve Tanya Moodie de katılıyor.

“Yüzüklerin Efendisi: Güç Yüzükleri” dizisinin konusu ne?

Göreceli bir barış zamanında başlayan dizi, uzun süredir korkulan kötülüğün Orta Dünya’da yeniden ortaya çıkışıyla yüzleşirken hem tanıdık hem de yeni karakterleri takip ediyor. Dumanlı Dağlar'ın en karanlık derinliklerinden, elf başkenti Lindon'un görkemli ormanlarına, nefes kesen ada krallığı Númenor'a ve haritanın en ücra köşelerine kadar bu krallıklar ve karakterler, onlardan sonra da yaşayacak miraslarını şekillendirecekler.

Dizi "Yüzüklerin Efendisi" serisinin ilk kitabından ve "Hobbit"ten yüzlerce yıl önce geçiyor.