TOD’un Yeni Dizisi “Zamanın Kapıları” İçin İlk Tanıtım Geldi!

13.05.2024 17:48

TOD platformunun orijinal dizisi “Zamanın Kapıları” için ilk tanıtım fragmanı geldi!

Yapımcılığını Medyapım’ın üstlendiği, yönetmen koltuğunda Yunus Ozan Korkut’un oturduğu, senaryosunu Büşra Cebeci’nin kaleme aldığı, güçlü oyuncu kadrosu ve etkileyici hikayesiyle yakında TOD’da izleyiciyle buluşmaya hazırlanan TOD ORIGINALS dizisi “Zamanın Kapıları”ndan ilk tanıtım yayınlandı.

Dijital platform TOD’da yayınlanacak ve her bölüm izleyiciye merak unsuru yüksek bir hikâye sunacak olan dizinin kadrosunda; Birkan SokulluEsra BilgiçCem BenderErkan Canİbrahim SelimAlper SaldıranSelen UçerElçin AfacanÇağla IrmakEngin YükselEnes KülahçıElçin Zehra İrem gibi önemli isimler yer alıyor.

Dizi, Ayşe Övür’ün “Zamanın Kapıları: İstanbul’un Öteki Yüzü” adlı kitabına dayanıyor.

“Zamanın Kapıları” dizisinin konusu ne?

Tam bir bilgisayar dehası olan Sinan’ın (Birkan Sokullu) sahip olduğu olanaklara rağmen, mümkün olduğunca insanlarla iletişim kurmadan, asosyal bir hayat sürerken Türkiye'nin en büyük iş insanlarından birinin ilgi çekici güzellikteki kızı Nevra (Esra Bilgiç) ile yolları kesişince geçmişin kapıları bir bir açılır. Ortaya dökülen sırlarla Nevra da kendi gerçekliğiyle buluşur. Birlikte köklerine doğru, gerilim dolu bir yolculuğa çıkarlar. Yaşayacakları yüzleşme ve tutkulu aşk beraberinde birçok felaketi ve ölümü getirecektir…