Ryan Anthony Guzman Biyografi

21 Eylül 1987 Abilene, Teksas'ta Meksika'dan bir göçmen olan Ramon Guzman Jr. ve Kaliforniyalı ve İsveç kökenli bir göçmen olan ve Lisa Anne'in çocuğu olarak dünyaya geldi.

Guzman, Taekwondo'ya yedi yaşında başladı ve on yaşında Kara Kuşak sahibi oldu. Lise ve üniversite yıllarında da beyzbol oynadı ama sakatlığı nedeniyle bırakmak zorunda kaldı.

Oyunculuğa başlamadan önce, Guzman dövüş lisansı 2010'da sona erene kadar karma dövüş sanatları dövüşçüsüydü, ayrıca San Francisco'ya taşındığında 18 yaşından itibaren Wilhelmina Models ve Look Model Agency ile basılı ve ticari bir modeldi.

Abercrombie & Fitch ve Reebok için modellik yaptı , ayrıca Old Navy , Gillette ve diğerleri için televizyon reklamlarında rol aldı.

Step Up Revolution ile oyunculuk kariyerine başlayan Guzman, There's Always Woodstock, April Rain a.k.a. Elite Force, Step Up: All In, The Boy Next Door, Beyond Paradise, Jem and the Holograms, Everybody Wants Some!!, Papi Chulo, Armed, Backtrace, Windows on the World, The Cleansing Houryapımlarında kendisine rol bulmuştur.

Devamını Oku