İlgili Platform Sayfamıza Git

Toc Toc Film Konusu

TOC tedavilerinde uluslararası tanınmış bir doktorun (Obsesif Kompulsif Bozuklu veya OKB) bekleme odasında, yeni bir bilgisayar programının arızalanması nedeniyle aynı tarihe sahip bazı insanlarla tanışın.

Grupta bir sonraki kişi var: Diogenes Sendromundan (istifçi bozukluğu) etkilenen ve astronomik matematiksel hesaplamada uzman bir taksi şoförü olan Emilio; Tüm virüs ve bakterilere karşı aşırı bir panik olan mizofobiden mustarip bir laboratuvar çalışanı olan Blanca; Doğrulama bozukluğu olan dua eden bir din adamı olan Ana María; Kaldırım çizgilerindeki çatlakları aşamayan simetri takıntısı olan genç bir adam olan Otto; Palilalia'dan aynı anda etkilenen hoş bir genç kız ve spor salonu koçu olan Lili (alıntıların kasıtsız tekrarı, kişinin kendi kendine söylediği kelimeler ve heceler) ve ekolali (başkaları tarafından söylenen alıntıların, kelimelerin ve hecelerin kasıtsız tekrarı); ve son olarak, Tourette Sendromundan etkilenen olgun, hevesli bir avukat olan Federico, onu farkında olmadan her türlü küfürü söylemeye ve müstehcen hareketler yapmaya zorladı.

Aralarındaki gergin ilk temastan sonra, Dr. Palomero'nun resepsiyonisti Tiffany, doktorun uçağının Londra'dan rötar yaptığını söyleyince daha da artar. Bu, Federico'nun diğerlerine bir tedavi bulma umuduyla farklı OKB'lerini paylaşmalarını önermesine ve her seferinde daha çılgın bir dizi olay başlatmasına neden olur. farkında olmadan onu her türlü küfürü söylemeye zorlamak ve müstehcen hareketler yapmak.

 

Devamını Oku
Favori: 14 kullanıcının favori filmi Filmi İzleyenler: 89 kullanıcı Toc Toc filmini izledi Filmi Ekleyen: Aquuamarine
Bu filme henüz resim eklenmemiş. İlk sen ekleyebilirsin!