Netflix'in "Avatar: Son Hava Bükücü" Dizisinin İlk Fragmanı Yayınlandı!

10.11.2023 14:28

Netflix, sevilen Nickelodeon dizisi "Avatar: Son Hava Bükücü"nün beklenen canlı aksiyon uyarlamasının fragmanını yayınladı!

Popüler Nickelodeon çizgi dizisinin hayranlarının hatırlayacakları gibi, "Son Hava Bükücü", bir zamanlar bir arada uyum içinde yaşayan dört ulusu konu alıyor. Bu ulusların her biri, hava, ateş, su ve toprak olmak üzere farklı bir elementle yönetilir. Ateş Ulusu'nun saldırısının ardından umut, tüm toprakları yeniden barışa kavuşturabilecek, bütün elementleri kontrol edebilen 'Avatar' olan Aang'e bağlıdır.

"Avatar: Son Hava Bükücü" dizisinin resmi açıklamasına göre Aang, yeni bulduğu arkadaşları Sokka ve Katara ile birlikte, Güney Su Kabilesi'nin üyeleri olan kardeşlerle birlikte, dünyayı kurtarmak ve korkunç Ateş Lordu Ozai'nin ölümcül saldırısına karşı mücadele etmek üzere fantastik ve aksiyon dolu bir göreve atılır. Ancak onları yakalamaya kararlı olan hırslı Prens Zuko varken, bu kolay bir görev olmayacak.

Aang'ı canlandıran Gordon Cormier'in yanı sıra, Katara'yı Kiawentiio, Sokka'yı Ian Ousley ve Zuko'yu Dallas Liu oynuyor. Oyuncu kadrosu ayrıca, Ateş Lordu Ozai'yi canlandıran Daniel Dae Kim ve General Iroh'u canlandıran Paul Sun-Hyung Lee'yi de kapsıyor.

Albert Kim, şovun yapımcısı olarak görev alırken, Michael Goi ve Jabbar Raisani de yönetmen koltuğunda oturuyor. Orijinal Nickelodeon dizisinin yaratıcıları Michael Dante DiMartino ve Bryan Konietzko'nun da başlangıçta uyarlamada yer alması planlanmıştı ancak daha sonra projeden ayrıldılar.

Bunun yerine, DiMartino ve Konietzko, Paramount'da Avatar Stüdyoları'nı kurdu. Burada 2025'te sinemada gösterime girecek uzun metrajlı bir "Son Hava Bükücü" animasyon filmi üzerinde çalışıyorlar.

22 Şubat 2024'te Netflix'te yayınlanacak dizinin fragmanını yukarıdan izleyebilirsiniz.

Kaynak: Variety