“Garfield” Animasyon Filminden İlk Fragman!

14.11.2023 11:53

“Garfield” (The Garfield Movie) filminden eğlenceli bir fragman yayınlandı!

Seslendirme kadrosunda Chris Pratt, Samuel L. Jackson, Hannah Waddingham, Nicholas Hoult, Brett Goldstein, Harvey Guillen, Ving Rhames, Cecily Strong ve Bowen Yang gibi isimlerin yer aldığı “Garfield” (The Garfield Movie) filminden ilk fragman geldi. 

Lazanya seven ve pazartesiden nefret eden ünlü kedi Garfield’ın yeni bir hikayesini izleyeceğimiz filmin yönetmenliğini Mark Dindal üstlenirken senaryoda Paul Kaplan, Mark Torgove ve David Reynolds’ın imzası var.

Karikatürist Davis tarafından yaratılan “Garfield” çizgi romanı, Haziran 1978'de piyasaya çıktı ve alaycı, tembel turuncu kedi Garfield, sahibi Jon Arbuckle ile insan canlısı köpek Odie’nin popülerliği devam ediyor.

Film, 24 Mayıs 2024 tarihinde vizyona girecek.

“Garfield” (The Garfield Movie) filminin konusu ne?

Dünyaca ünlü, pazartesilerden nefret eden ve lazanyayı seven ev kedisi Garfield (Chris Pratt), sıradan günlerinden birinde hayatının en beklenmedik macerasına atılır!

Garfield'ın uzun süredir kayıp olan babası sokak kedisi Vic (Samuel L. Jackson) ile beklenmedik bir buluşma, Garfield ve sadık köpek arkadaşı Odie'yi kusursuz ve şımartılmış hayatlarından uzaklaştırır. Bu olağanüstü kesişme, ikiliyi Vic'in içinde bulunduğu komik ve yüksek riskli bir soygun planına sürükler. Garfield ve Odie, alıştıkları konfor bölgesinden çıkarak, Vic'in renkli ve tehlikeli dünyasına adım atmak zorunda kalır.