Pedro Pascal “Fantastik Dörtlü”ye Katılabilir!

16.11.2023 14:47
Pedro Pascal “Fantastik Dörtlü”ye Katılabilir!

Pedro Pascal, Marvel'ın "Fantastik Dörtlü" (Fantastic Four) filminde Reed Richards karakterini canlandırabilir!

Marvel içinden gelen söylentilere göre Pedro Pascal, Marvel Sinematik Evreni'nin (MCU) yeni “Fantastik Dörtlü” (Fantastic Four)filminde Reed Richards karakterini canlandıracak. “Fantastik Dörtlü”nün film hakları, Disney'in 20th Century Fox'u satın almasının ardından Marvel Stüdyoları'na geri döndüğünden beri, bu süper kahraman ailesinin yeniden sinemaya dönüşü heyecanla bekleniyordu. Film, 2025 Mayıs'ında vizyona girecek olup, oyuncu seçimi gibi ön prodüksiyon aşamaları da hız kazanmış durumda.

Yakın zamanda Pedro Pascal'ın Reed Richards rolü için teklif aldığı haberi dolaşmaya başlamıştı. Şimdilerde ise Pascal'ın bu rol çin anlaşmayı resmi olarak imzaladığı söyleniyor. Ancak, Deadline'ın haberine göre, anlaşma henüz tamamlanmış değil; Pascal'ın Marvel Stüdyoları ile görüşme aşamasında olduğu belirtiliyor. Marvel Stüdyoları da şu an için konuyla ilgili herhangi bir açıklama yapmış değil.

Eğer Pascal, Reed Richards karakteri için anlaşma imzalarsa, diğer ana karakterlerin de yakın zamanda açıklanması muhtemel. Bu durumda, Marvel Sinematik Evreni “Fantastik Dörtlü” kadrosunun tamamı 2023'ün sonlarına kadar netleşebilir. Ancak, Hollywood'da Aralık ayının son iki haftasında duyuruların hız kazandığı göz önüne alındığında, resmi açıklamaların önümüzdeki aylarda gelmesi bekleniyor.

"Fantastik Dörtlü"nün diğer üyeleri kimler olacak?

Fantastik Dörtlü”nün yeniden başlatılmasında Pascal'a eşlik edecek diğer oyuncularla ilgili olarak, Temmuz ayından bu yana SAG-AFTRA grevi nedeniyle bir dizi söylenti dolaşıyor. Bu söylentilere göre, Vanessa Kirby'nin Sue Storm'u canlandıracağı ve Joseph Quinn'in ise Johnny Storm rolü için düşünüldüğü konuşuluyor. Ben Grimm, yani ‘The Thing’ karakteri hakkında henüz net bir bilgi bulunmasa da, Marvel'ın Yahudi bir aktör arayışında olduğu söyleniyor.

Pascal'ın Marvel'ın “Fantastik Dörtlü” filmi için resmi anlaşmayı imzalayıp imzalamayacağı henüz bilinmiyor, ancak bu büyük ölçüde planlamaya bağlı. Pascal'ın yer aldığı “Gladiator 2” ve “The Last of Us” 2. sezon gibi diğer çalışmaları, önümüzdeki yıllar için oyuncunun meşgul olacağını işaret ediyor. Umarız ki Marvel ve Pascal, bu program çatışmasını çözer ve Marvel Sinematik Evreni, “Fantastik Dörtlü” için ilk resmi oyuncu kadrosuna kavuşur.

Kaynak: ScreenRant