"Bay ve Bayan Smith" Dizisinin Tarihi Nihayet Belli Oldu!

23.11.2023 11:28

Prime Video, Donald Glover ve Maya Erskine'in başrollerinde olduğu "Mr. & Mrs. Smith" dizisinin yayın tarihini nihayet açıkladı!

Brad Pitt ve Angelina Jolie'nin 2005 yapımı filmine modern bir yaklaşım getiren dizinin başrollerinde Donald Glover ve Maya Erskine yer alıyor. Dizinin prömiyeri, 2 Şubat 2024'te gerçekleşecek. Sekiz bölümden oluşan dizi, Glover ve Erskine'in canlandırdığı bir çift yabancının, pazarlığa kapalı bir görücü usulü evlilik yapma kararı alarak, kendilerine iyi bir hayat vadeden bir casusluk ajansında çalışmaya başlamalarını konu alıyor.

Donald Glover ve Francesca Sloane'un yapımcılığını ve yaratıcılığını üstlendiği "Mr. & Mrs. Smith" dizisi, başlangıçta 2022'de yayınlanması planlandı ancak Amazon, bu yaz gerçekleşen WGA ve SAG/AFTRA grevleri sırasında diziyi 2023'e erteledi. Şimdi, her iki sendika ve stüdyoları temsil eden AMPTP'nin bir anlaşmaya varmasının ardından, dizi nihayet izleyicilerle buluşma fırsatını elde edebilecek.

Yapılan duyuru ile beraber Donald Glover ve Maya Erskine'in Bay ve Bayan Smith rollerinde görülürken, dizide rol alacağı söylenen Michaela Coel, Paul Dano ve John Turturro gibi isimlerin bu fotoğraflarda yer almaması dikkat çekti.

Henüz bu fotoğraflar ve bazı görüntüler dışında elimizde bilgi olmamasının yanı sıra, yayın tarihine kısa bir süre kaldığı için yakın zamanda fragmana da kavuşacağız gibi görünüyor.

"Mr. & Mrs. Smith", Amazon Prime Video üzerinden 2 Şubat 2024 tarihinden itibaren izleyiciyle buluşacak.

Kaynak: IGN Türkiye

  • Mr. and Mrs. Smith (2005)