Dubai'de Burak Deniz'e "En İyi Uluslararası Oyuncu Ödülü" Verildi!

24.11.2023 11:44
Dubai'de Burak Deniz'e

Dubai'de gerçekleşen festivalde bu sene, Burak Deniz'e "En İyi Uluslararası Oyuncu" ödülü verildi!

Burak Deniz, bu sene Dubai'de düzenlenen 7. Uluslararası Arap Festivali'nde "En İyi Uluslararası Oyuncu" ödülüne layık görüldü. Kırmızı halıdaki zarafeti ve tarzıyla dikkat çeken Deniz, gerçekleştirdiği konuşma ile geniş bir beğeni kazandı.

Çok sevilen oyuncu, televizyon ve film sektöründeki tüm meslektaşları birlikte, ortak bir hayal peşinde koştuklarını ve bu özel anı paylaşabilmenin onun için gerçekten büyük bir onur olduğunu söyledi. Bu tür anlamlı ödüller almanın, sadece mutlu etmekle kalmadığını, aynı zamanda daha da motive ettiğini dile getirdi. Bu ödülü kazanmasına katkı sağlayan tüm oyuncu ve ekip arkadaşlarına içten teşekkürlerimi iletirken, hep birlikte daha nice başarıları paylaşabilmek dileğiyle ödülünü kabul etti. 

Burak Deniz kimdir?

17 Şubat 1991 doğumlu Burak Deniz, ilk oyunculuk deneyimini 2011 yılında Kolej Günlüğü dizisinde başrol oynayarak kazandı. "Tatlı Küçük Yalancılar" ve "Medcezir" dizileriyle tanındı. "Aşk Laftan Anlamaz" ve "Bizim Hikaye" dizilerinde de başrol oynayan aktör, Büşra Develi ile "Arada" filminde başrolü paylaştı.

Kaynak: Birsen Altuntaş