Doksanların Çok Sevilen Dizisi "Seinfeld" Geri Dönebilir!

26.11.2023 20:15
Doksanların Çok Sevilen Dizisi

Jerry Seinfeld, doksanların popüler sitcom dizisi "Seinfeld"in yaratıcısı ve başrol oyuncusu olarak, dizinin hayranlarına dönüş sinyalleri veriyor!

"Seinfeld", bugüne kadar yapılan en büyük ve etkili sitcomlardan biri olarak bilinmesine rağmen, birçok hayran dizi finalini tatmin edici bulmuyor. Dizininin yaratıcıları Larry David ve Jerry Seinfeld tarafından oluşturulan dizi, "hiçbir şey hakkında bir dizi" olarak ün kazandı. Ancak dizinin iki bölümlük finalinde, ana karakterlerin tutuklanıp hapse mahkum edilmesi, izleyiciler tarafından alışılmadık ve çılgınca bir karar olarak değerlendirildi.

Jerry Seinfeld'in 7 Ekim'de Boston'da gerçekleştirdiği standup gösterisinden yapılan bir Instagram paylaşımı ortaya ilginç bilgilerin yayılmasına neden oldu. Yapılan paylaşıma göre, ünlü komedyen, gösterideki seyircilerine dizinin finalini beğenip beğenmediklerini sorup ve heyecan verici bir açıklamada bulunuyor.

Jason Alexander'ın George Costanza, Julia Louis-Dreyfus'un Elaine Benes ve Michael Richards'ın da Cosmo Kramer olarak yer aldığı ünlü kadro, bir şekilde tekrar bir araya gelebilir. Ancak henüz resmi bir duyuru yapılmadığından, "Seinfeld"in yorumlarına dayanarak bir şeyin çıkıp çıkmayacağını bekleyip görmemiz gerekecek.

Kaynak: IGN Türkiye