David Tennant, "Doctor Who"nun 60. Yılı İçin Geri Döndü!

28.11.2023 14:45
David Tennant,

Oyuncu David Tennant, daha önce de yer aldığı ve çok sevildiği karakteriyle "Doctor Who"nun 60. yıl dönemi için geri döndü!

"Doctor Who"nun 60. yıl dönümü özel bölümü, sadece sevinç dolu kutlamalara odaklanmakla kalmadı, aynı zamanda Doktor'un hayatının derin trajedisini de vurguladı. Özel bölümde, hayranlar tarafından sevilen Doktor'lardan biri olan David Tennant, üç özel bölüm için geri dönüş yaptı. Bu sürprize ek olarak, 2005 yılında seriyi 16 yıllık bir aradan sonra yeniden hayata geçiren senarist-yapımcı Russell T. Davies de geri döndü.

Russell T. Davies, örneğin Doktor'un karakteri için David Tennant'ı seçmesi ve özel bölümlerde yeniden karşımıza çıkan Catherine Tate'in canlandırdığı yol arkadaşı Donna Noble'ın yaratılması gibi modern "Doctor Who"nun birçok önemli özelliğini kazandıran bir karakterdi .

Bu özel bölüm, hem kutlamalar hem de duygusal derinlik açısından unutulmaz bir deneyim sunarak "Doctor Who" hayranlarını büyüledi.

Doctor Who Dizi Konusu

Yayın hayatına 1963’te başlayan dizi yaptığı zaman yolculuklarıyla kötülerin en büyük düşmanı durumuna gelen doktor adlı eğlenceli bir karakterin etrafında dönüyor. Başrolde izleyeceğimiz meşhur İngiliz oyuncu Christopher Eccleston, seneler arasında Doktor’u canlandıran dokuzuncu aktör olmanın gururunu yaşıyor. Yardımcısıyla beraber İngilizlere özgü alelade bir polis kulübesine girip, zamanlar ve mekanlar arası yolculuklara çıkan Doktor’un soluk kesen maceraları, bugüne kadar 39 ayrı ödüle layık görülmüştür.

Kaynak: IGN Türkiye