Margot Robbie, "Barbie 2"nin Gelmeyeceğini Doğruladı!

28.11.2023 13:43
Margot Robbie,

Margot Robbie, "Barbie 2" filmi için gelen sorulara "ümitlenmeyin" diyerek devam filminin gelmeyeceğini doğruladı!

Geçmiş dönem, Christopher Nolan'ın "Oppenheimer" filmiyle birlikte "Barbie" filmi, sinema dünyasında büyük bir çıkış yakalayarak dikkat çekmişti. Ancak görünüşe göre, "Barbie" filmi beklenen devam projeleriyle birlikte yoluna devam etmeyecek ve tek seferlik bir başarı olarak kalacak gibi duruyor. Greta Gerwig'in yönettiği ve başrolünde Margot Robbie'nin yer aldığı "Barbie", hem izleyici hem de eleştirmenlerden olumlu yorumlar almanın ötesinde gişede de önemli bir başarı elde etti. Ancak, "Oppenheimer" gibi bir akım başlatan film, devam filmleriyle ilgili spekülasyonları tetiklemiş olsa da, şu an için bu beklentilerin gerçekleşmeyeceği anlaşılıyor.

Yapılan bir röportajda filmle ilgili sorulara yanıt veren oyuncu, filmin bir üçleme ya da başka bir şey yapmak için olmadığını, vermek istedikleri her şeyi bu film ile ilettiklerini dile getirdi. Greta'nın, bu filme adeta kendini adadığını, bu nedenle sırada neler olacağını tahmin etmenin zor olduğunu belirtti. Robbie, devam filmlerinin yaratıcı ekibin bir tür tuzakla karşılaşmasına neden olabileceğini belirtirken, devam filmleri konusunda belirli bir tereddüt olduğunu da ifade etti.

Yönetmen Greta Gerwig, daha önce de ilk "Barbie" filmine tüm fikirlerini kattığını ve diğer filmler için "tamamen sıfırda" olduğunu dile getirerek devam filmleri çekme konusunda isteksiz bir tavır sergilemişti. Gerwig, başka yönetmenleri kast ederek, "başka kimsenin hayalini yıkmak istemediğini" vurgulayarak devam filmleri konusundaki çekincelerini dile getirdi.

Kaynak: IGN Türkiye