"Scott Pilgrim Takes Off'un 2. Sezon İçin Geri Dönüşü Belirsiz!

29.11.2023 10:00

Netflix'te yayınlanan ilk sezonunun aldığı ilgiye rağmen "Scott Pilgrim Takes Off'un ikinci sezonu gelmeyebilir!

"Scott Pilgrim Takes Off", Netflix'te izleyici ve eleştirmenlerden tam puan alarak prömiyerini gerçekleştirdi. Ancak, yüksek ilgiye rağmen, yapımcılar 2. Sezon için fazla çaba sarf etmeyi düşünmüyor. Dizinin yaratıcıları, bağımsız bir deneyim sunmayı hedeflediklerini ve 2. Sezon için plan yapmadıklarını belirtti. Animasyon uyarlaması, beklenenden farklı bir hikaye sunarak dikkat çekti. Sezon finali, Scott Pilgrim'in yeni animesine yeni bir hikaye katmasıyla öne çıktı, çizgi roman ve film versiyonlarına da bağlar kurdu.

Bryan Lee O'Malley ve dizi yazarı BenDavid Grabinski, verdikleri röportajda, ikinci bir sezon gerekliliğinden bağımsız olarak ayakta durabilen bir hikaye yapma amacıyla çatısını oluşturduklarını ifade etti. Yaratıcı ekip, bağımsız bir hikaye anlatma kararı alarak projelerine esneklik katmayı hedeflediklerini belirtti.

Scott Pilgrim Dizi Konusu

Yirmili yaşlarındaki Torontolu indie rock müzisyeni Scott Pilgrim'in iş hayatı, evinden atılmamaya çalışması ve hoşlandığı kızın yedi şeytani eski sevgilisiyle yaşadığı karşılaşmaları konu alan bir animasyon dizi.