Sebastian Stan’in Donald Trump’ı Canlandırdığı “The Apprentice” Filminden İlk Görüntüler!

05.12.2023 12:00
Sebastian Stan’in Donald Trump’ı Canlandırdığı “The Apprentice” Filminden İlk Görüntüler!

Sebastian Stan, “The Apprentice” filminde Donald Trump’ın gençliğine hayat veriyor!

Marvel Sinematik Evreni'nin tanınan yüzlerinden Sebastian Stan, hayranlarını şaşırtacak bir proje ile geliyor. Stan, “The Apprentice”  filminde Donald Trump'ın gençlik yıllarına hayat verecek.

The Apprentice” filmde Stan’e, “Succession” dizisinin yıldızı Jeremy Strong ve “Guardians of the Galaxy Vol. 3”ten Maria Bakalova eşlik edecek. Filmin çekimleri ise geçtiğimiz hafta başladı.

Film, Trump'ın 70'li ve 80'li yıllarda New York'taki emlak işini kurmasını ve "kötü şöhretli avukat Roy Cohn ile olan ilişkisini" ele alacak. Jeremy Strong, Cohn'u canlandırırken, Maria Bakalova, Trump'ın ilk eşi Ivana'yı oynayacak.

Yapımcılar filmi şu şekilde tanımlıyor: “‘The Apprentice’, yolsuzluk ve aldatmalar dünyasında geçen bir güç ve hırs araştırması. Bir Amerikan hanedanının kökenlerini anlatan, bir akıl hocası ve öğrencisinin hikayesi. Hayattan da büyük karakterlerle dolu olan film, kazananlar ve kaybedenler tarafından tanımlanan bir kültürün ahlaki ve insani bedelini ortaya koyuyor."

“The Apprentice” filminin yönetmenliğini, “Holy Spider” adlı suç gerilimiyle tanınan Ali Abbasi (i) üstlenirken, senaryo, Gabriel Sherman'ın Roger Ailes hakkındaki "The Loudest Voice in the Room" adlı kitabına dayanıyor. 

Kaynak: IGN Türkiye & Page Six