Hakkındaki Saldırı ve Taciz İddiaları Doğrulanan Jonathan Majors, Marvel’dan Kovuldu!

19.12.2023 13:18
Hakkındaki Saldırı ve Taciz İddiaları Doğrulanan Jonathan Majors, Marvel’dan Kovuldu!

Hakkındaki saldırı ve taciz davası sonuçlanan Jonathan Majors suçlu bulundu ve Marvel'dan kovuldu!

Hollywood'un yükselen yıldızlarından Jonathan Majors, Marvel Stüdyoları'ndan kovuldu. 18 Aralık'ta Manhattan jürisi, oyuncuyu üçüncü dereceden pervasız saldırı ve taciz suçlarından suçlu buldu. Olay, Mart ayında eski partneri Grace Jabbari ile yaşandı ve iki haftalık bir duruşmanın ardından karar verildi.

Majors, tutuklanmadan önce Marvel Sinematik Evreni'nde önemli bir rol üstlenmişti. Disney'e ait stüdyo, Fatih Kang karakterini temel alarak çeşitli projeleri planlıyordu. Ancak, oyuncunun suçlu bulunmasıyla birlikte, stüdyo projelerini gözden geçirmek zorunda kaldı.

Marvel, bu tür durumlarla başa çıkmak için daha önce de benzer adımlar atmıştı. Bu kez, “Loki” dizisinin yaratıcısı Michael Waldron'u, adı “Avengers: The Kang Dynasty” olarak açıklanan beşinci “Avengers” filmin yeni taslağı üzerinde çalışması için işe aldı. Stüdyo, daha önce de yaratıcı ve finansal anlaşmazlıklar nedeniyle oyuncu değişiklikleri yaşamıştı.

Jonathan Majors, Hollywood'un parlayan yıldızlarından biri olarak görülüyordu. 2023 yılında “Creed III” ve “Ant-Man ve Wasp: Quantumania” gibi önemli projelerde yer aldı. Ancak, Majors'un hukuki sorunları, PR firması The Lede Company ve Entertainment 360'taki yöneticileri tarafından işten çıkarma kararıyla sonuçlandı. Halen WME tarafından temsil edilen Majors, kararın ardından temsil durumunun değişebileceği bir sürece girmiş bulunuyor.

Kaynak: The Hollywood Reporter