Çağatay Ulusoy'un Başrolünde Olduğu "Kübra" Dizisinin Yayın Tarihi Belli Oldu!

25.12.2023 10:59
Çağatay Ulusoy'un Başrolünde Olduğu

Afşin Kum'un eserinden uyarlanan ve Yağmur Taylan ile Durul Taylan tarafından hazırlanan Netflix dizisi "Kübra"nın yayın tarihi resmi olarak duyuruldu!

Çağatay Ulusoy'un başrolünde yer aldığı, Yağmur Taylan ve Durul Taylan imzalı yeni Netflix dizisi "Kübra"nın yayın tarihi resmi olarak açıklandı. Afşin Kum'un "Sıcak Kafa" kitabından sonra bir diğer eseri olan "Kübra", 18 Ocak'tan itibaren Netflix platformunda izleyiciyle buluşacak.

Dizinin kadrosunda Aslıhan Malbora, Ahsen Eroğlu, Nazan Kesal, Cihan Talay, Aytek Şayan ve Ahmet Mümtaz Taylan gibi önemli isimler yer alıyor.

Dizide, İstanbul'un kenar mahallelerinde yaşayan Gökhan, hayatının aşkıyla evlenme hayali kurarak sıradan bir gençtir. Ancak yaşamı, üyesi olduğu sanal bir uygulamada Kübra adlı bir hesaptan gelen gizemli bir mesajla bambaşka bir hal alır: "Sen farklısın!". İlk başta önemsemese de, Gökhan zamanla bu mesajın arkasındaki anlamı çözer. Kübra adlı hesap, ona bilinmeyen ve beklenmedik olaylarla ilgili bilgiler vererek onu uyarır. Gökhan, Kübra'nın kimliğini ve bu mesajların ardındaki gerçeği keşfetmeye başlar. Ancak bu gerçeklerle yüzleşmek, onu zorlu bir yolculuğa sürükler. Gökhan'ın destekçileri kadar düşmanları da olacaktır bu yolculukta. Ve Gökhan, kendini karanlık ve aydınlığın savaşı olarak gördüğü bir mücadelede bulacaktır.

Kaynak: Box Office Türkiye