Selena Gomez, Yeni Filminde Linda Ronstadt'ı Canlandıracak!

12.01.2024 16:41
Selena Gomez, Yeni Filminde Linda Ronstadt'ı Canlandıracak!

Selena Gomez'in, yakında çıkacak bir biyografik filmde Linda Ronstadt'ı oynayacağı açıklandı!

Pop şarkıcısı ve "Only Murders in the Building" dizisinin yıldızı Selena Gomez, Salı akşamı Instagram hikayesinde Linda Ronstadt'ın 2013 tarihli anı kitabı "Simple Dreams" kitabının bir fotoğrafını paylaşarak rolü aldığını çıtlattı. Müzik biyografi filmi şu anda ön prodüksiyon aşamasında ve yapımcılar arasında Ronstadt'ın menajeri John Boylan ve 2019 belgeseli "Linda Ronstadt: The Sound of My Voice"ı üreten James Keach bulunuyor.

Ronstadt, bir country, rock 'n' roll ve Latin müziği efsanesi ve 1970'lerdeki "Heart Like a Wheel" ve "Simple Dreams" albümleri eleştirel ve ticari başarı elde ederken, farklı türlerdeki yeteneğini sergiledi. Kariyeri boyunca 11 Grammy kazandı ve Hem Recording Academy hem de Latin Recording Academy tarafından Yaşam Boyu Başarı Ödülleri ile onurlandırıldı.

Ronstadt ve Gomez, ikisi de Meksika kökenli olan isimlerdir. Gomez, kendisinin baş yapımcılığını üstlendiği ve Steve Martin ile Martin Short ile birlikte başrolde yer aldığı "Only Murders in the Building" dizisindeki performansıyla iki kez Altın Küre'ye aday gösterildi. Aynı zamanda Gomez, Disney'in "Wizards of Waverly Place" dizisinde oyunculuk kariyerine adım attı ve "Lose You to Love Me" ve "Love You Like a Love Song" gibi hitlerle müzik alanında da başarı elde etti.

Ronstadt'ın 2019 belgeseli ile Rob Epstein ve Jeffrey Friedman tarafından yönetildi ve sanatçının neredeyse beş on yıllık kariyerini ve country-rock türündeki hakimiyetini anlattı. 2011 yılında Ronstadt, ilerleyici supranükleer palsi (PSP) nedeniyle artık şarkı söyleyemediğini açıkladı.

Biyografi için henüz başka hiçbir oyuncu seçimi duyurulmadı.

Kaynak: Variety